Moraš videti, kakšna cosmo lepotica je hči znane voditeljice Katje Tratnik

Kaj praviš, koliko je deklet, ki resnično lahko rečejo, da je mama njihova najboljša prijateljica?

Moraš videti, kakšna cosmo lepotica je hči znane voditeljice Katje Tratnik (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
16. 10. 2017

Neja Tratnik je ena tistih srečnih 23-letnic, ki se pod zgornjo trditev podpiše z nasmehom. In nato še s 'petko', ki jo ob trditvi ponosno deli s svojo mamo, sicer voditeljico oddaje Dan., Katjo Tratnik.

Sta preprosti, radoživi, sproščeni … Sta točno takšni kot igralki v priljubljeni seriji Midve z mamo. Pravita, da sta identični.

"Tisti, ki naju poznajo, pravijo, da imava tudi zelo podobne geste. Da imava isti način govora. In tudi ko je kam prišla, kjer je še niso poznali, so mi vsi takoj rekli, da je Neja zagotovo moja hči. Oziroma vsi vedno rečejo, da je otrok. Ker sem jo jaz vedno klicala otrok. Sicer pa je po karakterju malo drugačna kot jaz. Zelo odprta, kamorkoli jo postaviš, se znajde, je pa malo bolj občutljiva kot jaz. Izredno iznajdljiva, pridna …," pove Katja.

Katja in Neja Tratnik

Tudi oni dve se skregata, ampak takoj skleneta premirje!

Ne moreta druga brez druge. Samo pogledata se in vesta, katera kaj misli.

"Res sva si podobni. Je pa tudi res, da sem bila jaz kar stroga mama. Nisem prav 'prijateljica', s katero bi delala kakšne neumnosti. Imela sem red, in tudi če je bilo kaj narobe, sva se pomenili, ali če ni bila poslušna, je dobila kakšno primerno kazen. Tega sem se držala. Ko sva imeli kakšno luštno za ušpičiti, sva bili pa takoj skupaj." (smeh)

Ampak vse gre do neke mere, kajne? "Treba je vedeti, kdaj se hecamo in kdaj smo resni," nadaljuje priljubljena voditeljica oddaje Dan.

Katja Tratnik

"Sicer sem si res želela imeti več otrok, ampak se ni prijelo"

"Ko sem bila mlajša, sem vedno govorila, da bom imela tri otroke, psa, džipa, da bom živela v hiši in da bom imela enega moža," razlaga Katja v pogovoru z našo novinarko.

Neja pa doda: "Dvoje imaš."

"Psov se bojim, ker sem se z nekim mladičem enkrat malce zapletla. Imam džipa, imam hišo, enega moža, treh otrok pa ne. Sicer sem si res želela imeti več otrok, ampak se ni prijelo. Ker sem Nejo že imela, nisem bila pripravljena iti čez vse te procese, vedno sem veliko delala in študirala … Predstavljam si, da bi šla čez to, če ne bi imela otrok," pove mama Tratnik.

Katja in Neja Tratnik

In ko ju je novinarka Kaja povprašala, kakšni so njuni načrti za prihajajoče jesenske dni, sta povedali, da gredo v oktobru za štiri dni v Nemčijo, ker je Neja diplomirala (op. p. iz organizacije in managementa).

"Včasih pa se zmenimo in gremo ali v Italijo, ali v Banjaluko, ali pa v Avstrijo. Takrat si naredimo izlet, gremo po trgovinah, se smejimo, zabavamo, pogovarjamo … Sicer pa - in prosim, da to napišete - nima več toliko časa za svojo mamo," zabavno zaključi Katja.

Zabavni sta in simpatični, ni kaj! In res ... kot da sta ravnokar padli iz nanizanke Midve z mamo.

Za revijo Story napisala Kaja Milanič
Za splet priredila Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Primož Predalič in osebni arhiv

Preberi še: Zakaj je preklinjanje dobro in celo zdravilno!

Priporočamo tudi: VROČE: Ali sta Dakota Johnson in Jon Hamm nov zvezdniški par?