Monici Bellucci se nikoli ni ljubilo hujšati

Monica Bellucci je zagotovo ena najbolj zaželenih žensk na svetu. Italijanka je sen marsikaterega moškega. Ženska v zrelih letih, ki izraža neverjeten seksapil, je po rojstvu drugega otroka še lepša.

10. 12. 2010

Igralka, ki prihaja v Ljubljano, bolj natančno na odprtje prestižne trgovine Galerija Emporium, je kot staro vino. S tem se strinjajo vsi. Sama sicer pravi, da niti ne razume, zakaj, posebno ker za svoj videz ne naredi veliko. “Sama zase menim, da sem kot zrela hruška. Ampak povsem zrela. Sladka in sočna.” Pa še kako prav ima, s tem se strinjajo vsi moški. Mogoče je skrivnost njene­ga šarma prav v tem, da nima standardne manekenske postave, čeprav je še kar visoka. Je bolj okrogla, saj se ji nikoli ni ljubilo hujšati. Vseeno pa je muza marsikaterega fotografa.

V življenju je najprej želela postati odvetnica. Z manekenstvom pa se je začela ukvarjati zaradi preprostega razloga - da bi si plačala študij. No, hobi za preživetje pa je kmalu postal njen poklic, ki ji je prinesel velik uspeh. Vseeno pa je želela več, tako jo je tudi zaneslo v igralske vode. Manjšo vlogo je dobila leta 1992 v filmu Drakula, ki ga je režiral Francis Ford Coppola, in to je bila velika odskočna deska. Tako velika, da je že čez štiri leta prejela nominacijo za najvišjo francosko filmsko nagrado cezar, in sicer za vlogo v filmu Stanovanje. Številni jo še sedaj povezujejo s filmom Malena, ki ga je posnela leta 2000.

Je ena redkih italijanskih igralk, ki jim je uspelo tudi v Hollywoodu, spomnimo se samo Matrice ali Sončevih solz, kjer je zaigrala ob Bruceu Willisu. V veliko filmih pa je igrala skupaj z možem Vincentom Cassellom (46). Najraje igra v evropskih filmih, saj pravi, da se ji tu zdijo scenariji bolj zanimivi. Poleg tega pa lahko v evropskih filmih uporabi znanje italijanskega, francoskega in angleškega jezika.

Njena največja sreča v življenju sta hčerkici Deva (5) in nekaj mesečna Leonie. Kljub nosečnosti je njena postava še vedno lepa, bohotna, a lepa. “Obisk fitnesa je zaradi mojega dnevnega urnika povsem nemogoč. Na prizoriščih snemanj moram biti že ob šestih, zato bi morala, če bi hotela iti v telovadnico, vstati že pred peto, kar pa je nemogoče. Namesto da grem v telovadnico, raje oblečem črno obleko. To je veliko bolj praktično in zabavno,” je priznala igralka in dodala, da če pa že mora shujšati zaradi vlo­ge, potem to stori enostavno tako, da je meso, ribe in zelenjavo.

“Seveda imam veliko raje vloge, za katere se moram zrediti …”

Mnogo žensk jo sprašuje po skriti formuli za tak videz, a ta ne obstaja.

“Nimam tajnih receptov. Menim, da je edini način, da si videti dobro, ta, da sprejmeš svoj videz in si z njim zadovoljen. Lepota mora priti od znotraj. Če se ne počutiš dobro, je nemogoče, da si videti dobro. To velja tako za mlade punce kot tudi za ženske, ki imajo za seboj življenjske izkušnje,” poudarja lepa igralka.

P.S.

Kdo je osvojil njeno srce?

Vincent, igralec s karakterjem

Monica je bila poročena dvakrat. Najprej s fotografom Claudiem Carlosom Bassom, nato pa se je leta 1999 poročila s francoskim igralcem Vincentom Cassellom. Zanj pravijo, da je zver, ki je osvojil lepotico. Res je, da ni lep, a ima neverjeten šarm in seksapil. Poleg tega je veliko bolj nežen, kot se kaže navzven. Z Monico imata poseben odnos, veliko sta tudi narazen. “Ne ukvarjam se s tem, kaj dela, ko me ni. Pomembno je, da se mi posveča takrat, ko je ob meni,” pravi Monica.

Povzeto po reviji Story