Monica Bellucci se ločuje zaradi azerbajdžanskega milijarderja

Italijanska igralka Monica Bellucci, ki je po mnenju številnih najlepša ženska na svetu, je pred nedavnim naznanila, da se ločuje od francoskega igralca Vincenta Cassela. Za igralski zakon naj bi bil usoden azerbajdžanski bogataš Telman Ismailov, ki ga je spoznala leta 2009, ko je odpotovala v Turčijo.

Monica Bellucci (foto: Getty Images) Getty Images
8. 9. 2013

Azerbajdžanski spletni portal haqqin.az je objavil novico, da je 48-letna fatalna ženska Monica Bellucci pred štirimi leti začela romanco s predsednikom nogometnega kluba Beitar iz Jeruzalema, 56-letnim Telmanom Ismailovim.

Italijanska filmska diva, ki je pred nedavnim javno naznanila, da je njenega 14-letnega zakona s 46-letnim francoskim igralcem Vincentom Casselom konec, je bogataša spoznala leta 2009, ko se je mudila v Turčiji, kjer se je udeležila odprtja razkošnega hotela tik ob kompleksu, ki je v njegovi lasti.

Druži se s hollywoodskimi zvezdami

Azerbajdžanski podjetnik je znan po tem, da je velik ženskar in da je Jennifer Lopez leta 2006 plačal pol milijona evrov, da mu je pela na zabavi za rojstni dan. Ob tej priložnosti se je pevki osebno zahvalil za nastop in ji podaril zlati mikrofon, okrašen z briljanti.

Milijone je za glasbene usluge dal tudi Mariah Carey in Tomu Jonesu, na njegovih razkošnih zabavah pa so med drugim uživali tudi Sharon Stone, Paris Hilton in Richard Gere. Telman je prvi človek ruske grupacije AST, ki ima v lasti kar 31 podjetij po vsem svetu. Njegovo bogastvo ocenjujejo na dve milijardi dolarjev. Rojen je v Bakuju, izvira iz judovske družine, luč sveta pa je ugledal kot 10. od 12 otrok. Tudi njegov oče je bil znan poslovnež. Večino življenja je preživel v Rusiji, saj je v Moskvi študiral ekonomijo, potem pa se je podal v poslovne vode.

Kot večino ruskih podjetnikov tudi njega povezujejo s tamkajšnjo mafijo. Vladimir Putin je bil besen nanj, ko je v Antalyi odprl luksuzen hotel, namesto da bi 1,4 milijarde dolarjev vložil v Rusiji. Je tudi lastnik izraelskega nogometnega kluba, druži pa se s hollywoodsko smetano. Njegova dobra prijatelja sta že omenjena Sharon Stone in Richard Gere, poleg Jennifer Lopez pa obožuje tudi Shakiro. Znano je tudi to, da je oče dveh sinov.

Druga ločitev

Italijanska igralka in njen bodoči bivši soprog sta v zadnjih letih živela ločeni življenji v svojih stanovanjih v Parizu in Rimu, Cassel pa je veliko časa sam preživljal tudi v Braziliji. Za lepotico je to že drugi propadli zakon.

Od italijanskega fotografa Claudia Bassoja se je po štirih zakonskih letih ločila leta 1994. Sicer pa je črnolasa zvezdnica trenutno v naši bližini, natančneje v Srbiji, kjer snema dramo On the Milky Road, pod katero se kot režiser, scenarist in igralec podpisuje Emir Kusturica.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri