Mojca Fajs (The biggest loser Slovenija) je sporočila veselo novico!

In namignemo lahko, da ima ta opraviti z njenim srčnim izbrancem! ;)

Mojca Fajs (The biggest loser Slovenija) je sporočila veselo novico! (foto: Planet TV) Planet TV
29. 7. 2018

Se še spomniš simpatične Mojce Fajs, ki smo jo najprej spoznali v oddaji The Biggest Loser Slovenija, nato pa smo jo letos lahko spremljali še v šovu Zvezda Slovenije?

V teh dneh je na spletu objavila fotografijo s svojim srčnim izbrancem Urošem, presenečeno pa smo lahko ugotovili, da ne gre za Stanka, o katerem je v oddajah včasih spregovorila kakšno besedo, saj je Mojca v teh mesecih našla novo ljubezen.

TO je fotografija Mojce in njenega novega izbranca:

Čeprav je Mojca izbranca Stanka pred kamerami kovala v zvezde, naj bi se njuna zveza po zaključku šova bolj klavrno končala, se je pa zato v Mojčino življenje vrnil fant, s katerim sta simpatijo gojila že pred leti.

Kot je zapisala ob romantični fotografiji, je v tem trenutku hvaležna le za to, da ima ob sebi tako krasnega človeka, kot je njen novi izbranec.

Mojca se je sicer šovu The Biggest Loser Slovenija pridružila, da bi s tedanjim partnerjem lahko uresničila željo po otroku. Mejo za zdravo zanositev je Mojca sicer že dosegla, zato lahko zdaj le čakamo, kdaj bosta zaljubljenca sporočila veselo novico!

Fotografije: Instagram.com/thebiggestloserSlovenija

Preberi še: Vse, kar moraš vedeti, preden se odločiš za študij v tujini (priporočila Cosmo novinarke)

Priporočamo tudi: Nina Pušlar je KONČNO spregovorila o svojem izbrancu