Bravo! Vrhunski modni uspeh našega manekena Mitja Nadižarja

Slovenski manekeni imajo v zadnjih letih v tujini prav posebno mesto, saj na svojem področju prepričajo velike modne velikane. Eden takih je tudi Mitja Nadižar, ki je leta 2014 zmagal na izboru Mistra Slovenije in se na svetovnem izboru uvrstil med peterico najlepših. K temu pa je dodal še en izjemen uspeh.

Bravo! Vrhunski modni uspeh našega manekena Mitja Nadižarja (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
10. 4. 2017

Veliko slovenskih fantov, ki se ukvarjajo z manekenstvom, je pod okriljem Erika Ferfolje, modnega agenta in neutrudnega organizatorja projekta Mister Slovenije, ki jim z veseljem tudi svetuje pri nadaljevanju manekenske poti v tujini.

Primorcu je uspelo nekaj velikega, saj so ga prepoznali in uvrstili kot enega glavnih modelov pri spletni trgovini Asos, ki z modnimi kosi oskrbuje ves svet.

Mi smo Nadižarja, ki je v preteklosti sodeloval tudi z velikimi modnimi imeni, poklicali ter ga prosili, naj nam iz prve roke razkrije, kako sam gleda na ta veliki modni uspeh v tujini.

"Z Asosom sodelujem že od decembra in sem vsakič, ko se vrnem, bolj zadovoljen. Mislim, da je bil ta korak zelo pomemben za mojo kariero v tem svetu in mi bo tudi zelo v pomoč pri naslednjih tovrstnih delovnih projektih.

Prej sem že sodeloval z Armanijem v Milanu in morem reči, da pri Asosu delo poteka zelo drugače, kar mislim, da je normalno, glede na to, da je internetna trgovina," pove Mitja in nadaljuje:

"Delo je sproščeno in zanimivo. Nikoli ne veš, kaj boš moral obleči naslednji dan. Lahko se potrudim, pa ne bi mogel povedati ničesar slabega o delu, saj so pri Asosu zelo profesionalni.

Delo v modnem svetu je zelo različno. Včasih boš delal dan in noč in se res nagaral, da bodo slike in izdelek na koncu odlične, včasih pa bo vse skupaj potekalo bolj počasi in bolj umirjeno, če se lahko tako izrazim. Mislim da je vse odvisno od modela in pripravljenosti ekipe, s katero delaš."

Napisal: Alojz Petrovčič (za Novo)

Preberi še: 8 stvari, ki se mu na tebi NE! zdijo privlačne (čeprav ti morda misliš obratno) ali pa Kako ga naučiš, da te bo znal zadovoljiti (samo sledi tem napotkom)