Miša Molk: Pohlep po sreči me je davno minil!

"Nisem zasvojena s srečo, saj bi mi to predvsem škodilo. Pa tudi - nesreča je včasih večji izziv. Morda se sliši kot floskula, vendar verjamem, da se je z ljudmi treba dobro imeti. Hiše z bazenom ne bom imela, tudi bogate tete iz Amerike ali pa politika nimam; za nove čevlje pa vedno zberem. Objem še imam, tudi rame ponudim, če jih kdo potrebuje, pohlep po sreči in zadovoljstvu pa me je že zdavnaj minil."

29. 9. 2013

Miša Molk je še vedno eden izmed najprepoznavnejših obrazov nacionalne televizije.

Medtem ko si celoten intervju z Mišo Molk o voditeljstvu, razvedrilnem programu in lastni sreči prebereš v novi Story, naj dodamo le še naslednji izsek, ki priča o trenutnih razmerah na TV Slovenija:

Za domačo nalogo imam pripraviti pogovorno oddajo. Program dobi določena sredstva, pa ne veš, ali bodo ostala, pride nov urednik, ima svojo vizijo, sredstva preusmeri drugam."

Scenarije je že oddala in se z direktorjem o tem pogovarjala, sama pri sebi pa se mora odločiti, ali bo šla v smer populistične pogovorne oddaje ali se bo držala bolj intime v smislu ena na ena:

"Ljudje so osamljeni, ne vejo, ne kod ne kam, in v takem pogovornem šovu bi odprla več tem in znala kaj pomagati, hotela bi namreč tudi konkretno reševati težave." Vsekakor pa ve, da ne bo šlo brez odziva televizije in smernic, kaj program trenutno bolj potrebuje.