Miley Cyrus tarča govoric, da svojo punco Stello le izkorišča!

Potem ko je postalo znano, da se zanima tudi za ženske, se je Miley Cyrus v javnosti začela pojavljati s Stello Maxwell, manekenko slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret. Zdaj so vzklile govorice, da bistvo tega razmerja ni ljubezen in da se v ozadju skriva nekaj povsem drugega ...

Miley Cyrus tarča govoric, da svojo punco Stello le izkorišča! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2015

Ko smo že ravno pomislili, da smo od glasbenice in igralke Miley Cyrus doživeli že vse mogoče in nemogoče ter da ne more več presenetiti, je pred nekaj tedni udarila vest, da 22-letnica že nekaj let živi kot biseksualka.

"Odprta sem za vse. Ne identificiram se kot dekle ali fant in tudi mojemu partnerju se ni treba počutiti kot eno ali drugo," je razkrila v pogovoru za ameriško revijo Paper.

Pojasnila je, da so do zdaj v javnost pricurljala le njena razmerja z moškimi, čeprav je pisala tudi ljubezenske zgodbe z ženskami, ki so bile prav tako resne.

Pred nedavnim je postalo jasno, s katero damo bi utegnila biti trenutno v razmerju. Gre za Stello Maxwell, 24-letni novozelandski model slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret, ki jo je Miley spoznala prek svoje asistentke.

Stella

Na družabnih omrežjih obe dekleti že nekaj mesecev objavljata fotografije s svojih druženj in večina teh utrinkov je – kot smo od Miley že vajeni – odštekanih, norih ali celo neokusnih.

V središču pozornosti javnosti sta se znašli po tem, ko sta zapuščali neki newyorški hotel, pri čemer seveda nista ostali neopaženi.

Dobro obveščeni vir je za newyorški tabloidni dnevnik Daily News razkril, da se Miley in Stella, ki se je irskima staršema rodila v Belgiji, dobivata že več mesecev in da v svojem prijateljskem krogu veljata za par.

Ta novica je sicer zlomila srca milijonov oboževalcev (in oboževalk) obeh deklet z vsega sveta, predvsem pa je usmerila pozornost na teme, povezane z biseksualnostjo.

To pa angažirani Miley, ki je ravno pred kratkim ustanovila fundacijo The Happy Hippie in se zavzema za pravice populacije LGBT, torej lezbijk, gejev, biseksualcev in transseksualcev, seveda pride še kako prav.

Glavni cilj ekscentrične zvezdnice je, da bi opogumila ljudi, da si ostanejo zvesti, da so torej takšni, kakršni so.

Miley

"V položaju, v katerem trenutno sem, imam veliko moč. Toda obstajajo številni otroci, ki niso v takšni situaciji. Ti otroci živijo po pravilih svojih staršev," je še pojasnila v omenjenem intervjuju. In to moč tudi povsem izkorišča: "Kaj rečeš, če so vse oči uprte vate?"

Po tem vprašanju kmalu postane jasno, da se za vso to njeno odprtostjo, norimi objavami na družabnih omrežjih in veliko gole kože skriva še marsikaj:

"Vem, da me bodo še bolj gledali, če bom pokazala prsi. In šele potem, ko me pogledajo, jim razlagam o svojem delu, včasih tudi eno uro, in pritiskam nanje!"

Zdi se, da ji ta taktika uspeva, saj ima fundacija The Happy Hippie na Facebooku že več kot 150 tisoč oboževalcev, videoposnetek, na katerem Miley poje v duetu s svojo kolegico Ariano Grande, pa so ljudje delili že več kot 220.000-krat!

Ali je tudi lepotica Stella le del strategije, s katero vzbuja pozornost, ali pa gre res za iskreno ljubezen, ve le Miley, a morda bo o tem spregovorila že v naslednjem intervjuju.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Se bomo v prihodnosti potapljali s čelado? ali pa spoznaj 10 znakov, ki kažejo na to da si intolerantna na gluten!