Miley Cyrus: Nisem poredno dekle!

Miley Cyrus je trenutno ena izmed najbolj kontroverznih mladih zvezdnic na glasbeni sceni. Kot pravi, je oznaka 'porednega dekleta', ki jo je dobila, popolnoma neupravičena.

5. 8. 2013

''Ljudje imajo napačno predstavo o meni. Večina jih misli, da sem samo razvajen otrok, ki vedno 'žurira', to pa ni res,'' je med intervjujem za revijo Nation magazine dejala 20-letna Miley Cyrus.

''Trdno delam, edina razlika je v tem, da delam v drugačnem okolju. Sem mlada in živim v Los Angelesu, kar so sanje vsakega.''

Miley je še razkrila, da je nekaj časa razmišljala, da se javnosti neha predstavljati s celim imenom in priimkom, temveč da bi jo oboževalci poznali samo kot Miley, vendar se je pozneje premislila.

''Razmišljala sem, da bi se začela predstavljati samo kot Miley, vendar je nekaj zelo mogočnega v tem, da moje ime poznajo povsod po svetu.''

Miley, ki je popolnoma spremenila svojo podobo in se je svetu začela predstavlja kot odraslo dekle, že žanje svoj prvi večji uspeh. Njena zadnja pesem in sporni videospot We can't stop, ki je zelo erotično obarvan, podira rekorde po celem svetu, na YouTubu si ga je ogledalo že več kot 100 milijonov ljudi.

Kot pravi Miley, je čas, da se svet zaveda, da ni več otrok temveč odraslo dekle.