Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta spet skupaj!

Vse kaže na to, da je med Miley Cyrus in Liamom Hemsworthom znova preskočila ljubezenska iskrica. Zvezdnika sta namreč skupaj preživela silvestrovo, pred kratkim pa naj bi Miley tudi znova začela nositi zaročni prstan, ki ga je od Liama prejela leta 2012.

Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta spet skupaj! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2016

Po poročanju avstralskega časnika The Sunday Telegraph sta nekdanja zaročenca v Avstraliji skupaj preživela silvestrovo, 2. januarja pozno popoldne pa sta se družila z Liamovima starejšima bratoma Chrisom in Lukom ter njunima ženama Elso Pataky in Samantho Hemsworth.

Mili

Skupaj so se zabavali na glasbeni prireditvi Falls Festival v Byron Bayu. Miley in Liam naj bi se približno pol ure zadržala v VIP-prostoru, kjer sta se menda objemala in poljubljala.

"Vidim nekaj, česar ti ne vidiš. @MileyCyrus in @LiamHemsworth v zaodrju Falls Festivala v Byronu Bayu hmmmmm #ponovnoskupaj #govorice," je na Twitterju napisal neki očividec.

Približno 20 minut pred enajsto sta se iz zaodrja odpravila med občinstvo, kjer sta si ogledala nastop angleškega dueta Disclosure.

Po poročanju omenjenega časnika so njuni varnostniki poskrbeli, da ju oboževalci niso mogli fotografirati skupaj. Nekomu, ki je bil očitno dovolj vztrajen, pa je kljub temu uspelo posneti nekaj fotografij obeh zvezdnikov, ki zdaj veselo krožijo po družabnih omrežjih.

Med njimi je skupinska fotografija, na kateri je Miley povsem desno, Liam pa povsem levo, na njej pa pozirata tudi Chris in Elsa, s katero se Miley izredno dobro razume.

"Rada imam ljudi, s katerimi sem lahko nora," je Elsa napisala ob fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu. S komentarjem fotografije je 39-letnica seveda namignila na vsem dobro znano Mileyjino divje vedenje.

Miley

Elsa in Miley sta si med drugim privoščili tudi skupno nakupovanje. Novopečeni najboljši prijateljici sta si dali duška v avstralski trgovini Spell & The Gypsy Collective, kjer sta tudi pozirali za skupno fotografijo.

Obnovitev razmerja se je napovedovala

Pravzaprav so se že nekaj mesecev pojavljala znamenja, da bosta Miley in Liam, ki so ju v 'deželi tam spodaj' med drugim ovekovečili tudi v neki restavraciji, svoji ljubezni ponudila še eno priložnost.

Težavna zvezdnica je postavnemu Avstralcu pred približno mesecem dni pomagala posvojiti pasjega mladička. Tudi njena vrnitev k naravnemu videzu naj bi bil ukrep, s katerim je želela spet osvojiti srce svojega bivšega.

"Človek se zaljubi v osebo, v katero se pač zaljubi. In menim, da nekateri s seboj prinesejo nekoliko več balasta," pa je v intervjuju za revijo Men's Fitness oktobra lani dejal Liam, ko so ga povprašali o razmerju z Miley.

Miley

"Skupaj sva bila pet let, zato mislim, da se ta čustva ne bodo nikoli spremenila. In to je dobro, saj pomeni, da je bilo razmerje pristno. Bilo je in tudi vedno bo pomemben del mojega življenja," je še povedal igralec, ki je razumevanje pokazal tudi za Mileyjino spremembo imidža in njen nov življenjski slog:

"Je svobodomiselna in menim, da bo s tem, kar počne, vedno presenečala. Nikakor pa ni zlobna oseba. Je mlado dekle, ki bi preprosto rado storilo tisto, kar si pač želi storiti."

Bo že letos poroka?

Čeprav Miley in Liam obnovitve razmerja sploh še nista uradno potrdila, pa nekateri že slišijo poročne zvonove. Po poročanju spletne strani hollywoodlife.com bi v drugem poskusu rada naredila vse prav in predvsem hitro.

"Liama bi rada povsem vrnila v svoje življenje. Všeč bi ji bilo, če bi bilo 2016 leto, v katerem bi si dahnila usodni da," je domnevno dobro obveščeni vir razkril za omenjeni ameriški portal.

Mimogrede, zvezdnika, ki sta se zaljubila na snemanju skupnega filma, mladinske drame Poslednja pesem, sta bila prvič v razmerju med junijem 2009 in septembrom 2013.

Miley

Sredi leta 2012 sta ljubezen okronala z zaroko, nato pa je namesto poroke na vrsto prišla novica, da sta se razšla. A zdaj naj bi Miley zaročni prstan znova začela nositi, tako da ... 

Kdo ve, morda pa se bo v njunem primeru izkazalo, da gre včasih rado tudi v drugo ;)

Preberi še: Horoskop: Kateri pravljični lik si? ali pa poglej, kako divje se je včasih zabavala Kate Middleton!

Priporočamo tudi: 3 triki z oblekami, ki pridejo prav vsakomur