Milanovo darilo za novopečeno mamico Severino

Pred dobrim tednom dni se je okoli polnoči Milan Popović svojim prijateljem ponosno pohvalil, da je postal očka Aleksandru, ki je imel ob rojstvu 3.200 gramov in 52 centimetrov.

29. 2. 2012

Da je Severina, ki je svojega prvega otroka rodila s carskim rezom, že vedela, da bo dečku ime Aleksander, namiguje dejstvo, da je na snemanju spota Grad že novembra lani nosila verižico z malo črko A okoli vratu.

Severino sta že drugo jutro po porodu skupaj obiskala mama Ana in zaročenec Milan, ki sta se vrnila nasmejana, in tako potrdila vsem hrvaškim novinarjem, ki so pred porodnišnico čakali, da bi
ujeli kaj zanimivega, da je z mamico in otrokom vse v najlepšem redu. Seveda pa novinarji ali fotografi ne morejo preblizu.

Pred Severininim apartmajem v petem nadstropju je celo varnostnik, tako da niti zdravstveno osebje ne more kar tako v sobo, sicer pa je vse zavito v molk, tako da v javnost še ni prišlo kaj dosti podrobnosti glede poroda.

Direktor bolnišnice je sicer dan po porodu potrdil, da sta otrok in mama dobro, več pa ni hotel dodati, saj želi ustreči Severini, ki si je želela zaščito svoje zasebnosti.

Zato pa je prišla v javnost informacija, da naj bi se Milan že nekaj časa dogovarjal za nakup restavracije v Beogradu, v kateri je bilo Severini še posebej všeč.

Lani poleti sta bila Milan in Severina pogosto v tej restavraciji, ki je zraven Milanovega razkošnega stanovanja. Restavracija sicer ni bila naprodaj, vendar je Milan ponudil dobro ceno, tako da vse kaže, da ga lastniki ne bodo zavrnili. V sklopu restavracije je tudi soba, ki bi jo potem namenila svojim gostom – torej predvsem Severininim domačim, ki bi jo prišli obiskat iz Hrvaške. Ta restavracija naj bi bila Milanovo darilo Severini za rojstvo naslednika.

Sicer pa so napovedi za malega Aleksandra prav obetavne. Najbolj težko pričakovano dete na Balkanu naj bi bilo nekoč po napovedih numerologov bojevnik za pravice in mir, astrologi pa napovedujejo, da bo prava umetniška duša, njegovo največje zatočišče pa naj bi bilo v Dalmaciji, kjer bo tudi preživel prve tedne življenja, saj je v Severininem splitskem stanovanju prav vse pripravljeno za otročka.

Severina