Mila Kunis z Ashtonom pričakuje drugega otroka!

"Družinica priljubljenega igralskega para Mile Kunis in Ashtona Kutcherja se bo povečala," piše revija People, ki je prva obelodanila vest, da je lepa igralka drugič noseča.

Mila Kunis z Ashtonom pričakuje drugega otroka! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2016

Ljubka 20-mesečna hčerkica Wyatt Isabelle (na fotografiji spodaj), ki se je igralcema rodila oktobra 2014, bo tako kmalu dobila bratca ali sestrico.

Mila

No, sicer pa je Mila trenutno še zelo aktivna v igralskih vodah, konec julija na velika platna prihaja komedija Bad Moms, v katerem igra glavno vlogo.

Oglej si noro zabaven napovednik za omenjeni film:

Ko je Mila prosta, pa seveda ves prosti čas namenja družini, možu Ashtonu, s katerim sta poročena od julija 2015, in hčerkici, za katero pravi, da je njeno življenje obrnila na glavo.

Mila

"Zdaj, ko sem mama, imam popolnoma druge prioritete," je igralka povedala za Entertainment Tonight in dodala: "Če sem se prej ves čas povsvečala sebi, ampak v dobrem smislu, v svojih 20. letih sem na primer veliko potovala, zdaj skoraj ves svoj čas namenjam družini."

Preberi še: Neverjetni lepotni triki Blake Lively, ki jih mora poznati vsaka ženska ali pa poglej, kaj ima Beyonce oblečeno, ko ni na odru (FOTO)