Mila Kunis: Je moški res lahko le njen prijatelj?

Seveda je lahko. Če mu je ime Ashton Kutcher. Tako vsaj zatrjuje Mila Kunis. Toda obstajajo upravičeni dvomi, da gre v njunem primeru res le za prijateljski odnos.

13. 5. 2012

Govorice, da sta se Mila Kunis in Ashton Kutcher po 14 letih prijateljstva zaljubila, naj bi bile absurdne. To je lepotica iz trilerja Črni labod povedala novinarju spletnega portala extra.com.

''Ashton je prijatelj. In prijatelj je prijatelj,'' je odločno zabrusila.

Že zdavnaj ga je očarala

Toda vsakomur, ki vsaj malo spremlja dogajanje v Hollywoodu, pade v oči, da sta samska zvezdnika v zadnjih dneh veliko skupaj. Enkrat večerja v znani suši restavraciji, drugič 'nakupovalna turneja' ... Vrhunec dosedanjega druženja pa je bil izlet v dvoje konec tedna, ko sta se napotila v mestece Carpinteria pri Santa Barbari.

Res je sicer, da se Ashton in Mila poznata že od leta 1998, ko sta v priljubljeni humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta igrala zaljubljeni najstniški parček Michaela in Jackie, toda vse do marca se je zdelo, da je njuno prijateljstvo na hladnem. Morda zato, ker je bil Ashton poročen z Demi Moore, Mila pa je bila do leta 2011 v resnem razmerju z nekdanjim otroškim zvezdnikom Macaulayjem Culkinom, zvezdnikom komedij Sam doma ...

''Ashton je bil dolgo zelo očaran nad Milo,'' so pri dnevniku New York Daily News citirali igralčevega prijatelja, ki je še dodal:

''Toda oba sta bila dolgo časa v razmerjih. Zdaj pa je to drugače.''

Več kot le seks bomba

Razburljivo drugače? Povsem razumljivo je, da Ashton v Mili težko vidi 'le' dobro prijateljico. Pa ne le zaradi njenih čarov, zaradi katerih se redno uvršča na vse mogoče lestvice najbolj seksi žensk na svetu v različnih revijah za moške. Njen znanec je namreč razkril, da njene zelene mačje oči in zapeljive polne ustnice na prijeten način odvračajo pozornost s tistega, kar je pri njej bistveno – z značaja.

''Na velikem platnu ali fotografijah vedno deluje kot kakšna vamp ženska,'' je povedal prijatelj njenega bivšega fanta Macaulayja Culkina in dodal:

''In to stran ima vsekakor tudi v zasebnem življenju. Pri tem pa človek morda pozabi, da ji lahko brez pomislekov zaupaš in da se lahko povsem zaneseš nanjo. Poleg tega je preprosta, z obema nogama trdno na tleh in vedno pripravljena uganjati norčije.''

Mila, ki se je rodila v nekdanji Sovjetski zvezi in je z družino s pomočjo zelene karte že kot otrok prišla v Los Angeles, slovi kot sveža in zelo obetavna hollywoodska zvezdnica. Ta sloves se je je oprijel najpozneje takrat, ko je s kolegico Natalie Portman v prej omenjenem trilerju Črni labod odigrala vročo ljubezensko sceno, o kateri se je ravno tako vroče razpravljalo. Toda ta lepotica je več kot le še ena seks bomba, kolegi jo opisujejo kot precej sproščeno in samozavestno. ''Ob Mili je lahko moški takšen, kakršen je v resnici, ni diva in tudi ne potrebuje nobene drame,'' je potrdil omenjeni prijatelj.

Pri moških ljubi humor

In kakšni moški so ji všeč? V Ashtonovo korist ne govori le njegova privlačna zunanjost, ampak tudi to, da je sposoben v poslovnem smislu in da se je razvil v enega od najvplivnejših mladih medijskih podjetnikov na svetu. Mila pa pravi, da ji je pri moškem pomembno nekaj povsem drugega kot lep videz in poslovni uspeh:

''Humor je najboljša lastnost! Ljubim sarkazem, samoironijo in smešenje!''

In tudi na teh področjih lahko Ashton blesti. Ne nazadnje to redno dokazuje tudi v priljubljenem šovu Punk'd, v katerem s pomočjo skrite kamere smeši slavne osebe. Med njegovimi 'žrtvami' se je leta 2005 znašla tudi Mila, a mu tega seveda ni zamerila. Le kako bi mu, če pa ljubi humor?!

Naključje ali usoda? Tako Mila kot Ashton sta lani igrala v ljubezenskih komedijah, ki sta bili ustvarjeni na podlagi istega principa – dobra prijatelj in prijateljica redno seksata, a brez namena, da bi se zapletla v razmerje, brez obveznosti. Toda to na žalost ne funkcionira – niti v kinu niti v resničnem življenju ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri