Mila Kunis in Ashton Kutcher: Na začetku jima je šlo samo za seks

Mila Kunis je razkrila še eno sočno podrobnost iz ljubezenskega razmerja z Ashtonom Kutcherjem, ki je bila do zdaj le njuna skrivnost – na začetku jima je šlo samo za seks!

Mila Kunis in Ashton Kutcher: Na začetku jima je šlo samo za seks (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2016

Mila Kunis, 32-letna ameriška igralka ukrajinskega rodu, in Ashton Kutcher, 38-letni ameriški igralec, producent, investitor in nekdanji model, sta od lani poročena in imata ljubko hčerkico.

Na začetku njunega poznanstva pa resnici na ljubo prav nič ni kazalo na to, da bo njuno razmerje postalo tako resno.

kunis

Mila je v nedavnem intervjuju, ki ga je dala kontroverznemu 62-letnemu radijskemu voditelju Howardu Sternu, namreč pojasnila, da sta bila z Ashtonom na začetku le prijatelja, ki sta občasno seksala.

"Čudno je, da sva igrala v podobnih filmih, jaz sem posnela Prijatelja samo za seks, on pa je posnel film, ki se imenuje Gola zabava," je dejala lepotica.

Obe romantični komediji – prvo je Mila posnela z Justinom Timberlakom, v drugi pa je Ashtonu družbo delala Natalie Portman – se vrtita okoli prijateljev z ugodnostmi, ki občasno seksata, nato pa se zaljubita.

"Če bi bila pri teh filmih bolj pazljiva, bi morala vedeti, da takšne zadeve v resničnem življenju ne delujejo," se je v sproščenem pogovoru s Sternom pošalila slavna lepotička, ki je Ashtona spoznala pred 18 leti, in sicer na snemanju takrat izredno priljubljene humoristične serije Oh, ta sedemdeseta.

Med soigralcema – ona je upodabljala Jackie Burkhart, on pa Michaela Kelsa – pa ni takoj preskočila ljubezenska iskrica, ampak se je med njima najprej razvilo le prijateljstvo.

"Tega visokega tipa sem videla od zadaj," je Mila obudila spomin na trenutek, ko je leta 2011 na neki podelitvi nagrad po daljšem času ponovno srečala Ashtona.

Usoda je hotela, da se je lepotec le nekaj mesecev prej razšel z igralko, filmsko ustvarjalko, nekdanjo glasbenico in modelom Demi Moore, ki je kar 16 let starejša od njega in s katero je bil poročen od leta 2005. "Ko se je obrnil, je bilo dobesedno kot v filmu, začela je igrati glasba, oglasile so se tudi violine. Takrat mi je prvič vzel sapo. Pomislila sem, prekleto, kako je lep!" je bila odkrita Mila.

Po ponovnem snidenju jo je Ashton povabil na svojo vselitveno zabavo, a je to pravzaprav storil zato, da bi jo 'poparčkal' z nekim svojim prijateljem.

Toda očitno si je zvezdnik kmalu premislil in jo je hotel imeti zase.

"Če vse skupaj povem na kratko – domov sem šla šele naslednje jutro," je bila iskrena igralka, ki je pred razmerjem z Ashtonom kar osem let ljubila Macaulayja Culkina, junaka kultne družinske komedije Sam doma, s katerim se je razšla v prijateljskem duhu.

"Takrat se je prvič zgodilo, da sem v obdobju, ko sem bila samska, prespala pri tipu," je še pojasnila Mila. Po tem, ko sta skupaj preživela noč, sta se Mila in Ashton začela pogosteje videvati.

"On je imel za seboj zakon, jaz pa razmerje. Rokovala sva se in se strinjala s tem, da je to, kar se dogaja med nama, le zabava. Življenje je bilo čudovito," je dejala Mila, ki pa je že tri mesece pozneje korenito spremenila svoje mnenje o odnosu s svojim 'spolnim partnerjem':

"Pomislila sem, da ne gre več le za zabavo." In na njeno veliko srečo je bil takšnega mnenja tudi Ashton.

"Ko je šlo za najina čustva, sva bila neverjetno odkrita drug z drugim," poudarja zvezdnica. In tako se je iz Miline ter Ashtonove 'gole zabave' razvila ljubezen.

'Prijatelja samo za seks' sta aprila 2012 postala parček. Februarja 2014 je sledila zaroka, oktobra istega leta pa je njuno srečo okronalo rojstvo prvega otročka, deklice Wyatt Isabelle. Julija lani sta si v kalifornijskem Oak Glenu na skrivaj izmenjala poročne zaobljube, junija letos pa je njun predstavnik za stike z javnostmi potrdil novico, da sta v veselem pričakovanju drugega otročka.

kunis

Njun zakon je eden od redkih v Hollywoodu, ki deluje trdno in ga ne pretresajo škandali, in iz vsega srca jima privoščimo, da bi tako tudi ostalo.