Mila Kunis dala prvi intervju po porodu

Mila Kunis ima natančno predstavo o delitvi dela, ko gre za vzgojo otroka. Čeprav je njena hčerkica stara šele nekaj mesecev, igralka že zdaj dobro ve, da bo v dekličinem najhujšem najstniškem obdobju vajeti v svoje roke prevzel njen partner Ashton Kutcher.

Mila je spregovorila o materinski vlogi. (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2014

Lepa igralka Mila Kunis in njen srčni izbranec, kolega Ashton Kutcher, sta se konec septembra razveselila rojstva svojega prvega otroka, hčerkice Wyatt Isabelle. Pred kratkim je dala Mila svoj prvi intervju po porodu, zato ni čudno, da se je z voditeljem šova The Late Late Show with Craig Ferguson pogovarjala tudi o svoji materinski vlogi.

Že povsem vitka zvezdnica, ki je pojasnila, da ji je bilo pri topljenju nosečniških kilogramov v veliko pomoč dojenje, je dala jasno vedeti, katero vlogo bo pri vzgoji hčerke prevzel Ashton.

"Stara je dva meseca ... Devet tednov. Ni letargična. Premika se! A to ni moj problem," je v smehu povedala novopečena mamica, ki je poudarila, da nadvse uživa v prvih mesecih materinstva. Na to izjavo je bil voditelj očitno pripravljen, saj jo je v trenutku opozoril:

"Počakaj, da se začne premikati, da začne teči naokoli. Je pa deklica in z njimi je lažje ... Dokler ne pridejo v najstniška leta."

Voditelj je kot izkušen 52-letnik, ki je že tretjič poročen in oče dveh otrok, torej namignil, da znajo biti najstnice zelo težke, Mila pa je kot iz topa izstrelila:

"To ne bo moj problem. To bo očkov problem! Moja svakinja je dva tedna pred nama dobila fantka, kar je povsem drugače. Vse je drugače."

Ashton

No, spoprijemanje z najstnico pa Ashtonu ne bi smelo delati večjih težav. Izkušnje si je namreč nabiral v zakonu s hollywoodsko zvezdnico Demi Moore, katere hčerke Rumer, Scout in Tallulah so bile takrat ravno v najstniških letih. Za ta podvig mu je prav pred kratkim priznanje namenila Rumer, ki je izjavila, da ga občuduje, ker se je podal v to avanturo.

Škotski vpliv voditelja

Craig Ferguson, ki izvira iz Škotske, je imel z Milo intervju že leta 2012 v svoji domovini. Očitno je takrat lepi igralki približal kulturo svoje domovine in jo naredil privlačno zanjo. Mila je namreč razkrila, da je po obisku te dežele svoje dragemu kupila kilt.

"Ashton ljubi škotska krila. Tisti dan, ko sva se vrnila iz Škotske, je bil dan svetega Patrika (irski praznik). Šla sva v bar, nosil je svoj kilt in zdaj ga nosi za vsak dan svetega Patrika. To, da se spodaj ne nosi ničesar, se mu zdi sijajno," se je zahihitala Mila, ki je Ashtona spoznala že na snemanju nekoč priljubljene humoristične serije Oh, ta sedemdeseta, katere zadnjo epizodo so predvajali leta 2006.

Mila

Parček pa sta postala šele leta 2012, potem ko se je Ashton ločil od Demi. Februarja letos sta vsa vesela razglasila, da sta se zaročila, a se do danes nista izrekla o tem, kdaj naj bi se končno oglasili poročni zvonovi.

Prepričani smo, da bo leto 2015 za oba zvezdnika in njuno hčerkico še kako razburljivo!