Miha ob koncu šova Zvezde plešejo: "Zagotovo naju (z Natalijo) čaka še ogromno lepih in prijetnih trenutkov"

Ob koncu šova Zvezde plešejo 2018 je s svojimi plesnimi veščinami pustila velik pečat tudi Natalija Gros, o kateri soplesalec Miha Perat pravi sledeče …

Miha ob koncu šova Zvezde plešejo: "Zagotovo naju (z Natalijo) čaka še ogromno lepih in prijetnih trenutkov" (foto: Bor Slana) Bor Slana
27. 5. 2018

Ob koncu šova Zvezde plešejo 2018 je novinarka naše hiše govorila z Miho Peratom in ga vprašala, kaj meni, kaj ju z Natalijo še čaka v prihodnosti?

"Zagotovo naju čaka še ogromno lepih, prijetnih, nasmejanih in družabnih plesnih trenutkov, saj oba meniva, da ravno to naredi celoto," je povedal Miha.

Ali je Natalijo poznal že od prej ali jo je prvič srečal prav v šovu, nas je še zanimalo.

"Natalijo sem spoznal prav na spoznavnem večeru zvezd in profesionalnih plesalcev oddaje Zvezde plešejo. Pred tem sem jo poznal prek medijev še iz časa njene vrhunske, uspešne in bogate kariere," pove simpatični plesalec.

Miha pa je spregovoril tudi o svojih pričakovanjih do Natalije in njenem napredku iz oddaje v oddajo.

"Če osebe ne poznaš osebno, težko karkoli pričakuješ od nje, lahko si le misliš oziroma predstavljaš, kakšna bi lahko bila," je iskren Miha. "Nad Natalijo sem bil že po prvih urah njenega spoznavanja s plesom navdušen in zelo hitro sem začutil, da imava pred seboj bogato ustvarjalno plesno pot!"

Dodal je še, da je Natalija iz oddaje v oddajo ne samo napredovala, ampak je s svojo plesno sposobnostjo, karizmo in predanostjo ustvarila plesne pravljice.

"Mislim, da mi tukaj sploh ni treba niti trenutka razmišljati, kateri bi lahko bil. Vsekakor in neizpodbitno argentinski tango, kar sva do zdaj že dokazala širni Sloveniji," je na koncu dejal, ko ga je novinarka vprašala, kateri ples jima je najbolj pisan na kožo.

Za revijo Story napisala MIMA
Za splet priredila A. H. P.
Fotografije: Bor Slana

Preberi še: 8 majhnih trikov, kako biti neustavljivo privlačna kot Meghan Markle

Priporočamo tudi: Zakoni ljubezni: Z osebo, s katero si, nisi po pomoti