Mick Jagger in David Bowie sta bila ljubimca!

Davida Bowieja in Micka Jaggerja, ki menda sploh nista tajila, da sta ljubimca, je nekoč v svoji zakonski postelji zalotila Davidova žena Angie.

16. 7. 2012

Bowiejeva soproga ju je zalotila gola v postelji, Playboyeva zajčica in spremljevalna vokalistka pa trdita, da sta si ju slavna pevca delila v postelji, neredko v strastnih orgijah.

Christopher Andersen v svoji novi knjigi trdi, da sta imela Mick Jagger in David Bowie zelo strasten odnos.

Rože in šampanjec s sporočilom

Leta 1973 sta bila David Bowie in njegov prijatelj povabljena na koncert skupine The Rolling Stones, Mick Jagger pa je zanju plačal hotelsko sobo in poslal rože ter šampanjec s sporočilom 'Love, Mick' (Z ljubeznijo, Mick).

In medtem ko je bil Jagger takrat še sramežljiv, ko je šlo za njegovo spolno usmerjenost, pa Bowie ni skrival, da sta s soprogo biseksualna in da imata pogosto skupne partnerje, piše Andersen.

Ko se je nekega oktobrskega jutra Angie Bowie vrnila domov, je imela hišna pomočnica čuden izraz na obrazu in ji je povedala, da je nekdo v njeni postelji.

Angie je odšla v spalnico in v postelji zalotila povsem gola Micka in Davida.

"O, živijo, kako si?" jo je pozdravil mož.

"Dobro sem," mu je odvrnila in ljubimcema postregla s kavo.

Ona je bila na koncu tretje kolo

Ava Cherry, spremljevalna vokalistka, ki je nekaj časa živela s parom Bowie, pa je prijateljici povedala, da sta bila Mick in David seksualno obsedena drug z drugim:

"Čeprav sem bila velikokrat v postelji z obema, se je pogosto končalo tako, da sem gledala njun spolni odnos."

Cherryjeva pa poudarja, da je bil njun odnos več kot le seksualni, saj sta si bila blizu tudi v čustvenem smislu. Tudi Rodney Bingenheimer, poznavalec glasbenih krogov, je pozneje potrdil, da sta bila slavna glasbenika ljubimca:

"Tega sploh nista tajila."

Playboyeva zajčica v vročem trojčku

Morda pa prav nihče od omenjenih ni bil v boljšem položaju, da testira njun odnos, kot Bebe Buell, Playboyeva zajčica, ki je imela razmerje z obema. Stara je bila komaj 18 let, ko je Bowie 'vrgel oko' nanjo. Kmalu po tem je na koncertu Erica Claptona spoznala še Jaggerja in večer se je končal z divjim seksom z vodjo skupine The Rolling Stones.

Ko sta Mick in David dojela, da imata oba razmerje z Bebe, sta jo zvabila v orgije.

"Bilo je nekaj čudnih klicev Micka in Davida ob treh zjutraj, ko sta me vabila, da se jima pridružim v postelji s štirimi prekrasnimi črnimi ženskami. Ali pa s štirimi prekrasnimi temnopoltimi moškimi," je povedala, njene besede pa je Andersen objavil v knjigi.