Michelle Hunziker je končno našla pravega

Kdor sreča to žensko, takoj postane dobre volje. Morda je tudi to eden od razlogov, da se je Tomaso Trussardi zaljubil v Michelle Hunziker. Voditeljica in modni dedič sta zaljubljena do ušes in tega ne skrivata niti pred javnostjo.

6. 6. 2012

Ona se smeji, navihano pogleduje prek rame in flirta s kamerami.

Prostor kar osvetli, ko Michelle Hunziker stopi v hamburški hotel Louis C. Jacob.

V tem hotelu je namreč sprejela nagrado za veselje do življenja, ki jo podeljuje združenje vinogradnikov in pridelovalcev šampanjca. Vprašanje, zakaj so za to nagrado izbrali ravno njo, pravzaprav sploh ne potrebuje odgovora oziroma kakšnega podrobnejšega pojasnila. Dovolj je že samo izžarevanje 35-letne televizijske voditeljice, ki ga občuti vsak, ki se znajde v njeni družbi. In tako lahko njeno ime pride prav tudi kot sinonim za veselje do življenja. In ko smo že ravno pri šampanjcu ... S kom ga najraje pije?

"S Tomasom, seveda. Moja hčerka Aurora ga še ne dobi. Šampanjec po mojem spada k dobri zabavi, saj vsako slavje naredi še bolj razburljivo."

Na zanimanje javnosti se še privaja

Zanjo so glavne sestavine srečnega življenja otroci, družina in služba, ki jo ljubi. Ena od sestavin pa je seveda tudi moški z jekleno modrimi očmi, ki jo je še malo pred njenim nastopom v omenjenem hotelu objemal.

Švicarka je v razmerju z Italijanom Tomasom Trussardijem pol leta. Tistega večera sta imela zaljubljena golobčka svoj prvi uradni javni nastop v Nemčiji. Temu primerno veliko je bilo tudi medijsko zanimanje. Nastal je pravi direndaj, na katerega se njen 28-letni srčni izbranec, čigar družina ima v lasti italijansko modno podjetje Trussardi, šele počasi privaja. Tomaso se je sramežljivo nasmihal fotografom in se pri tem tako močno potil, da mu je morala njegova lepa punca z robčkom 'popivnati' obraz. No, na koncu se je mladenič vendarle nekako zbral in radovednim predstavnikom sedme sile povedal, da njegova Michelle v zasebnem življenju izžareva še več veselja do življenja kot na televiziji:

"Vedel sem, kako zelo priljubljena je Michelle v Nemčiji, zato nisem presenečen."

Medtem ko so se fotografi drenjali in prerivali, da bi posneli kar se da dobro fotografijo slavnega para, se je zdelo, da se je Michelle njen dragi kar malo zasmilil:

"Čeprav se mi zdi, da ga nisem zares pripravila na to, mu gre odlično."

Medtem ko to govori, 'lovi' pogled svojega fanta in mu nameni še en kompliment:

"To je tudi razlog, zakaj je tako fantastičen."

Končno našla kavalirja

Kljub sramežljivosti Tomaso mirno prenaša bliskavice, se nasmiha in sem ter tja pritisne kakšen poljubček svoji punci. To počne zaradi velike ljubezni do nje, ki jo je pred nedavnim zapečatil s prstanom.

"Ta prstan je dejansko kot nekakšen zaročni prstan," pojasnjuje lepotica. Seveda so se po tej izjavi nemudoma sprožile špekulacije o morebitni poroki, ki pa jih je Tomaso takoj zaustavil:

"To ni zaročni prstan, ampak prstan ljubezni s tremi različnimi pomeni."

Kateri so ti trije pomeni, pa ni hotel izdati. Tudi Michelle ni nič bolj radodarna z informacijami:

"On je zelo diskreten moški, zato bo to ostala najina skrivnost."

Znano je le to, da ji je Tomaso prstan podaril med romantičnim zmenkom, daleč stran od kamer. "Zame mora biti popoln zmenek zelo, zelo zaseben," razloži Michelle in doda:

"Brez paparacev, v prijetni restavraciji z dobrim vinom, dobro hrano in lepo glasbo."

Glede na njeno predstavo o lepem večeru v dvoje, je v Tomasu končno našla ustreznega partnerja, saj je pravi romantik:

"Sem romantična ženska in čakala sem, da končno pride romantičen moški, ki mi bo odpiral vrata. Tomaso je zelo inteligenten, šarmanten in romantičen moški. Dandanes je zelo težko najti kavalirja, ki ti primakne stol ali odpre avtomobilska vrata. Takšne stvari se mi zdijo pomembne."

Postala del njegove družine

Ob tako veliki ljubezni, sreči in veselju do življenja prav gotovo ne bo dolgo trajalo, da se bo tisti prstan ljubezni dejansko 'spremenil' v zaročnega. In morda kmalu še v poročnega. Na vprašanje, ali že kujeta poročne načrte, je Michelle namreč odgovorila:

"Ne. Skupaj sva šele šest mesecev in bi rada preprosto le uživala v najini ljubezni. Bomo videli, morda pa sva tako nora, da se bova poročila že čez teden dni. Ali pa šele čez deset let."

Ker ima Tomaso zelo veliko družino, je Michelle Hunziker postala del tega 'klana'.

In kako se počuti ob tem?

"Lepo! Sama imam povsem drugačno družino, ki je 'raztresena' po vsem svetu. Dobimo se le dvakrat ali trikrat na leto, in takrat je zelo zabavno. Tomasova družina pa je v nasprotju z našo zelo tesno povezana. Takoj so me zelo prisrčno sprejeli. Ko sva bila skupaj komaj mesec dni, je bil božič, in tako sem 25. decembra sedela na kavču pri njem doma. To je res nekaj posebnega."

Njegova družina jo je torej lepo sprejela, enako je storila tudi njena 15-letna hčerka Aurora, ki je navdušena nad Tomasom.

"Odlično se razumeta. Ves čas si pošiljata SMS-sporočila in se veliko smejita, tudi meni. Zdaj se že zares združujeta proti meni," v smehu razloži svetlolaska, ki že razmišlja o otrocih. Ne nazadnje je prvega in edinega otroka povila že pred dobrimi 15 leti:

"Da, po skoraj 16 letih ura ponovno tiktaka. Zelo rada bi imela več otrok, a trenutno si tega ne morem privoščiti. Čaka me še leto dni turneje z gledališčem, zato bi bilo res težko. Za šov, ki ga vodim v Italiji, pa dojenček ne bi predstavljal nobene težave. Tako in tako moram le sedeti, malo plesati in se veliko smejati. To lahko počnem tudi noseča."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri