Mel B razkrila zanimive podrobnosti o skupini Spice Girls

Melanie Brown, nekdanja članica dekliške zasedbe Spice Girls, je pred nedavnim gostovala v pogovornem šovu Larryja Kinga, v katerem je razkrila nekaj podrobnosti o razpadu skupine, s katero se je proslavila.

Spice Girls (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2014

Na voditeljevo vprašanje, katera današnja skupina bi teoretično lahko zasedla mesto nekdaj noro popularne dekliške zasedbe Spice Girls, je 39-letna Melanie Brown, znana tudi po vzdevkih Mel B, Melanie B in Scary Spice, odgovorila, da danes takšna skupina preprosto ne obstaja.

Nekdanja spajsica, ki v zadnjem času ponovno živi v soju reflektorjev, saj je članica žirije popularnega šova Amerika ima talent, je svojo trditev pojas­nila z besedami, da so današnje skupine povsem drugačne od 'spajsic' in da se veliko bolj zanašajo na svoj videz.

"Me se nikoli nismo zanašale na svojo spolno privlačnost, ampak na dejstvo, da smo tako zelo različne, in na graditev imidža na podlagi tega, kar govorimo," je dejala zvezdnica in dodala, da njihov cilj ni bil pritegniti moško občinstvo, saj so bile 'spajsice' dekliška skupina, ustvarjena za izključno žensko občinstvo.

Zanimivo je, da je v iskrenem intervjuju razkrila tudi to, da je vseh pet članic – poleg nje so skupino sestavljale še Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) in Victoria Beckham (Posh Spice) – že od samega začetka dobro vedele, da ne bodo dolgo trajale, saj so na skupino prav vse gledale le kot na dober temelj za ustvarjanje nadaljnjih, samostojnih karier.

"Vedele smo, da bo Victoria odšla v modni svet in da bo Mel C ostala v glasbi, Emma je želela na radio, jaz pa sem si želela vsega po malo," je brez zadržkov povedala Mel B in dodala, da so imela dekleta s skupino pravzaprav petletni načrt, ki pa se je po tem, ko jih je nenadoma zapustila danes 42-letna Geri Halliwell, prelevil v triletnega.

"Ko je Geri odšla, je bilo grdo. Še toliko bolj, ker je odšla za moj rojstni dan in ker nikomur ni povedala. Preprosto se ni pojavila in me smo ameriško turnejo opravile brez nje," se je spomnila in ob tem priznala, da je bil grenak priokus zaradi Gerinega dejanja prisoten še dolgo.

Pojasnila je, da ji je sicer oprostila, ni pa pozabila, in v smehu komentirala, da jo tudi zdaj, ko sta v dobrih odnosih, včasih opomni, da jih je zapustila ravno za njen rojstni dan. Potem pa se je nekoliko zresnila in rekla, da razume, da je Geri skupino zapustila zaradi svojih čustvenih težav, poleg tega pa se nikakor ni mogla soočiti s pritiskom, ki ga prinaša slava.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri