Meghan Markle tik pred poroko doživela šok!

Novica pa ni šokirala samo bodočih mladoporočencev, Meghan Markle in princa Harryja, ampak tudi nas!

Meghan Markle tik pred poroko doživela šok! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2018

Po tem, ko smo včeraj poročali o tem, kako so priprave na kraljevo poroko že dosegle vrhunec, je le nekaj dni pred tem slavnostnim dogodkom Meghan Markle izvedela neprijetno novico, ki je šokirala ves svet.

Njen oče Thomas Markle, ki bi jo moral pospremiti do oltarja, se poroke naj ne bi udeležil.

Portal TMZ je pred dnevi poročal, da je gospod Markle doživel srčni napad, a naj bi bolnišnico kmalu zatem zapustil zaradi prihajajoče poroke.

No, nekaj dni kasneje se je odločil, da se poroke ne bo udeležil, saj naj ne bi želel osramotiti svoje hčere in kraljeve družine.

Oče bodoče kraljeve neveste je namreč nedolgo nazaj – kljub prošnji kraljeve palače po zasebnosti – podlegel pritisku paparacev in privolil v fotografiranje, kako se pripravlja na poroko.

A, kot je povedal za TMZ, motiv za to dejanje ni bil denar.

V zadnjem letu naj bi mu paparaci postavili zasedo in ga fotografirali v najbolj neprijetnih situacijah – med kupovanjem piva, pri čemer je bil videti neurejen in neugleden. Kot je povedal, piva naj ne bi sploh pil, ampak ga je kupoval za varnostnika zgradbe, kjer živi.

Fotografska agencija naj bi mu tokrat pristopila in mu ponudila denar. Gospod Markle je v fotografiranje privolil, saj je menil, da bo to imelo kvečjemu dober vpliv in mu povrnilo ugled.

Kakorkoli, dejanje zdaj obžaluje, zato se je iz spoštovanja do svoje hčerke in kraljeve družine odločil, da ga na poroki ne bo.

Če bo do tega resnično prišlo, nas zanima, kdo pa bo tisti, ki bo Meghan pospremil do oltarja? To bomo lahko izvedeli že čez 4 dni, ko se bo zgodila težko pričakovana poroka leta!

Preberi še: To je daleč najbolj 'kjut' VIDEO, kar smo jih v zadnjem času videli!

Priporočamo tudi: Hudo! Poglej, kako zelo sta si podobni Katarina Čas in njena mami.