Meghan Markle se naslednjih nekaj mesecev ne bo posvečala le poroki, čaka jo namreč TOLE!

Princesa v nas je pravkar dobila kraljevo lekcijo.

Meghan Markle se naslednjih nekaj mesecev ne bo posvečala le poroki, čaka jo namreč TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2017

Čeprav se zdi, da se bo Meghan Markle naslednjih nekaj mesecev posvečala le organizaciji poroke, to ni čisto res. Poleg sladkih skrbi jo namreč čaka še veliko drugih obveznosti. 

Na njenem urniku se bodo v prihodnje znašle učne ure protokola, pa tudi varnostni trening, na katerem jo bo posebna enota britanske vojske naučila, kako skrbeti za svojo varnost. 

To v osnovi pomeni, da jo bodo naučili, kako se braniti ob napadu, pa tudi kako ravnati, če bi ji grozili, jo vzeli za talko in podobno. Gre za zelo zahteven trening, ki bo trajal kar nekaj tednov, pred Meghan pa je to izobraževanje opravila tudi skoraj celotna ožja kraljeva družina.

No, kljub kraljevim učnim uram varnosti, bo za Meghan še vedno skrbel varnostnik, ki ga je bodoča nevesta dobila takoj po zaroki. Ja, skoraj tako, kot v filmu 'The Princess Diaries'.

Si že videla, kje bosta Meghan in Harry živela?

Zaljubljenca si bosta skupno stanovanje uredila v Harryjevem sedanjem domovanju, v t.i. Nottinghamski 'koči'. Kaj ni ljubka?

 

Tucked away in the grounds of Kensington Palace, this is the royal love nest where Prince Harry and Meghan Markle will live. The newly-engaged couple will set up home in the prince's current apartment, Nottingham Cottage, a two-bedroom property on the 17th-century estate. . While it is the smallest abode on the estate, it boasts reception rooms designed by Sir Christopher Wren and a small garden, where Harry slung up a hammock when he first moved into the property. . Meghan is no stranger to the cozy cottage and has visited Harry, a number of occasions since the pair started dating. And it's likely she will want to put her own stamp on the place, like the Duchess of Cambridge did when she first moved in. #lovenest #royalengagement #royalwedding #princeharry #meghanmarkle #nottinghamcottage #kensingtonpalace #royals #royalfamily #royalresidence #hrhmeghanmarkle #hrhprinceharry #duchessofcambridge #katemiddleton #follow

A post shared by Meghan Markle (@hrh.meghan.markle) on

V primerjavi z 20 - sobnim domovanjem princa Williama in Kate Middleton, je njuno, s samo dvema sobama, prava shramba. A kjer je ljubezen, je prostora vedno dovolj. Tako pravijo, kajne?

Kot poročajo tuji mediji, naj bi hiša imela tudi pripadajoč manjši vrt, na katerem naj bi Harry tik po svoji vselitvi takoj napel visečo mrežo, drugih utrinkov iz tega kraljevega dvorca pa žal ni na spregledu.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: VIDEO: Slovenski glasbeniki posneli fantastično priredbo skladbe White Christmas

Priporočamo tudi: Mali princ George si letos za božično darilo želi samo 1 stvar - Uganeš, kaj?