Meghan Markle na poroki nečakinje princese Diane nosila čudovito dolgo oblekico

Meghan je vedno tako očarljiva in preprosta! Se strinjaš?

Meghan Markle na poroki nečakinje princese Diane nosila čudovito dolgo oblekico (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2018

Točno štiri tedne po kraljevi poroki sta se Meghan Markle in princ Harry v soboto udeležila poroke nečakinje princese Diane, Celie McCorquodale.

Mladoporočenca sta bila ob prihodu na poroko Harryjeve sestrične Celie in njenega Georga Woodhousa videti dobro razpoložena. Bila sta nasmejana in držala sta se za roke. Ljubko, kajne?

Celia, mlajša hči Dianine sestre Sarah McCorquodale, je na poročni dan nosila tiaro, ki jo je Diana nosila na poroki s princem Charlesom leta 1981.

Nevesta Celia se je pred točno štirimi tedni udeležila kraljeve poroke Meghan in Harryja, sedaj pa je 'povabilo vrnila' in njiju povabila na svojo poroko.

Meghan in Harry sta delovala očarljivo in počaščeno, da sta se lahko dogodka udeležila.

Kot poročajo tuji mediji, je Meghan za družinsko slavje ponovno obula svoje poročne čevlje, nadvse pa nas je očarala v modro-beli oblekici Oscarja de la Renta. Opravo je vojvodinja Sussekška popestrila s čudovitim belim klobučkom.

Kar nekaj pozornosti pa je na poroki (poleg Meghan!) ujela tudi lady Kitty Spencer, 27-letna Dianina nečakinja, manekenka in fashionistka, ki je nosila fantastično obleko znamke Dolce & Gabbana, h kateri je kombinirala bordo rdeč klobuček.

Povej, katera ti je bolj všeč - Meghan ali Kitty?

To je bil za Meghan Markle četrti javni dogodek po poroki s Harryjem.

Minuli teden se je namreč prvič sama s kraljico Elizabeto II. udeležila dogodka, in sicer je s kraljevim vlakom kraljico spremljala na obisku v Cheshireu. In očitno gredo Meghan kraljevsko obnašanje in obveznosti dobro od rok, saj je bila kraljica ob njej ves čas dobre volje.

Fotografije: profimedia

NUJNO preberi še: Za obleko, ki jo je Meghan Markle nosila na svoji poročni zabavi, boš odštela le 25 evrov!

Priporočamo tudi: Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet?