Meghan Markle izdala VELIKO SKRIVNOST o svoji poročni obleki ...

... za katero do zadnjega ni vedel niti princ Harry!

Meghan Markle izdala VELIKO SKRIVNOST o svoji poročni obleki ... (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je šele na poročni dan princu Harryju razkrila, kakšno skrivnost nosi njena poročna obleka in zdaj smo to izvedel tudi mi!

Čudovita poročna obleka je imela zanimivo posebnost, ob razkritju katere naj bi bil princ Harry pozitivno presenečen in izredno ponosen na svojo Meghan.

Ta je namreč na prav poseben način počastila vseh 53 držav Commonwealtha, saj je imela na obleki delček vsake.

"Pomembno se mi je zdelo, še posebej zdaj, ko sem del kraljeve družine, da vključim vseh 53 držav Commonwealtha, in vedela sem, da bo to zabavno presenečenje tudi za mojega moža, ki za to ni vedel in je bil resnično navdušen nad mojo izbiro na najin poročni dan," je Meghan povedala v intervjuju za nov dokumentarec Queen of the World (v prevodu Kraljica sveta).

A to še ni vse!

Kot je razkrila, je njena obleka skrivala tudi všiti delček modrega blaga z obleke, ki jo je nosila na prvem zmenku s Harryjem.

Kako sta se pravzaprav Meghan in Harry spoznala?

Njuna zgodba se je presenetljivo začela na slepem zmenku. Kdo je v resnici odgovoren za njuno srečanje sicer še ni čisto jasno (ugiba se, ali bi pri tem lahko pomagala prijateljica kraljeve družine Violet von Westenholz ali pa britanska modna oblikovalka Misha Nonoo, ki je tesna prijateljica z Meghan). 

No, ne glede na to, kdo je kriv, je očitno že dobro vedel, kaj počne! Kot je moč prebrati v tujih medijih, Meghan pred prvim zmenkom o Harryju naj ne bi vedela prav veliko, naj bi pa pred potrditvijo prvega zmenka vprašala, ali je prijazen.

"Če ne bi bil prijazen in uglajen, mislim da najino srečanje ne bi imelo nobenega smisla," je Meghan leta 2016 povedala v intervjuju za BBC. No, parček se je prvič srečal julija tistega leta, in kot so zapisali drugi, naj bi že v trenutku vedela, da sta popolna eden za drugega.

"Hitro po prvem zmenku sva se namreč lotila vprašanj v slogu: No, kaj bova pa jutri počela," je v enem od intervjujev povedala igralka.

Nadaljevanje njune ljubezenske zgodbe si lahko prebereš TUKAJ.

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kraljica Elizabeta II. je razkrila, kaj si misli o drami med Meghan Markle in njenim očetom

Priporočamo tudi: Nikoli ne uganeš, kakšni skrivni imeni imata Meghan in princ Harry!