Meghan Markle in Beyoncé imata lepotno skrivnost, ki jo lahko kupiš za samo 4 evre

Si pripravljena, da se prebudiš kot kraljična? Poskusi s trikom, na katerega prisegata vojvodinja Meghan in kraljica Beyoncé.

Meghan Markle in Beyoncé imata lepotno skrivnost, ki jo lahko kupiš za samo 4 evre (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2019

Kot kaže imata vojvodinja Sussexa in kraljica B več skupnega, kot samo kraljevi naziv.

Obe sta namreč veliki oboževalki enostavnega lepotnega izdelka, ki ščiti, blaži in vlaži tudi najbolj občutljive tipe kože.

V intervjuju je dolgoletni prijatelj in vizažist Meghan Markle kremo Aquaphor označil za krivca njenega poročnega sijaja. "Veliko osvetljevanja naredim z izdelki za nego kože," je povedal Daniel Martin.

"Preden nanesem osvetljevalec, osnovo za odboj svetlobe ustvarim z izdelkom Aquaphor. Če ga nanesem na najvišje dele obraza, bo oseba na fotografijah videti fantastično."

Krema za obraz? Namesto osvetljevalca? Pristop se sliši tako enostaven, da komaj verjamemo.

Meghan pa ni prva, ki je to ugotovila. Že osem let nazaj je Beyoncé isti izdelek označila za najboljši izdelek, ki skrbi za njeno brezhibno polt. "V posteljo se odpravim povsem namaščena," je povedala reviji Elle. Kremo si vsak večer na debelo namaže po obrazu, kar pa, kot je povedala, ne izgleda vedno glamurozno. ;) 

In kar je najbolje! Krema Aquaphor ima izredno ugodno ceno, ki se morda izplača veliko bolj kot kakšna prestižna paleta osvetljevalcev. TUKAJ jo lahko kupiš za le 4,4 evre.

Predvidevamo pa, da deluje podobno kot katera druga običajna krema, ki jo lahko kupiš tudi v naših drogerijah (gledamo tebe, Nivea). 

Fotografija: Promovijsko gradivo, Profimedia 

Preberi še: Poskusile smo BREZPLAČNI lepotni ritual, ki je navdušil lepotne blogerke (in ja, DELUJE!)

Priporočamo tudi: Fru fruji so IN! Poglej, kakšnega si lahko privoščiš ti (glede na tip las)