Poglej, kako sta Meghan Markle in princ Harry poimenovala svojega novega družinskega člana!

Meghan Markle in princ Harry sta svojega novega družinskega člana (in ne, to ni ta s spodnje fotografije!) poimenovala z zanimivim imenom. Poglej, kaj naj bi pomenilo!

Poglej, kako sta Meghan Markle in princ Harry poimenovala svojega novega družinskega člana! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2018

Princ Harry in njegova Meghan sta se v začetku poletja razveselila novega družinskega člana in zdaj smo končno izvedeli nekaj več o njem!

Kot velika ljubitelja štirinožnih prijateljev sta se odločila svojo majhno družinico razširiti – Meghan je pri selitvi v Veliko Britanijo s seboj namreč pripeljala tudi svojega posvojenega psa pasme beagel po imenu Guy.

Novopečena vojvodinja je sicer poleg Guya imela še enega psa, Bogarta, ki pa je (verjetno zaradi svoje starosti) ostal z njenimi prijatelji v Severni Ameriki.

Nov družinski član je prav tako pes, ki naj bi bil pasme labradorec.

Po poročanju tujih medijev sta ga poimenovala Oz, ti pa zdaj prav tako skušajo ugotoviti, ali ima ime kakšen globji pomen.

Čeprav Harry in Meghan uradnega razloga še nista dala, pa tuji mediji predvidevajo, da bi morda lahko imelo ime kakšno povezavo z njunim bližajočim se oktobrskim obiskom Sydneya v Avstraliji, kjer se bosta udeležila odprtja dogodka Invictus Games.

Naj pojasnimo: neformalno se za Avstralijo uporablja tudi skrajšano ime "Aus", ki ga Avstralci izgovorijo kot "Oz".

Vendar pa smo vseeno mnenja, da gre tukaj le za naključje, saj dvomimo, da je Meghan pregledovala svoj planer in si zraven mislila: "zakaj ne bi psa poimenovala kar po prihajajočem potovanju?"

Malo za šalo, malo za res, na uradno razlago bomo morali še počakati – prav tako tudi na prve fotografije novega družinskega člana.

Pripravila: N. Š.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Vojvodinja Meghan in princ Harry ne bosta zakonska skrbnika svojih otrok ali pa Po spletu kroži stara fotografija Kate Middleton, o kateri govorijo vsi

Priporočamo tudi: Prababica princu Harryju zapustila več kot princu Williamu