Meghan in Harry sta delila EDINO fotografijo s praznovanja rojstnega dne (in ni takšna, kot bi pričakovala)

Če si pričakovala razkošno zabavo v palači, si se močno uštela. :P 

Meghan in Harry sta delila EDINO fotografijo s praznovanja rojstnega dne (in ni takšna, kot bi pričakovala) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2019

V teh dneh svet radovedno pogleduje proti nosečniškemu trebuščku vojvodinje Sussex, Meghan Markle. Kot so napovedali strokovnjaki, naj bi dojenček Sussex na svet prijokal konec aprila (statistični podatki napovedujejo, da bo Meghan rodila 28. aprila), zato je zdaj njuna zasebnost pod popolnim drobnogledom svetovnih medijev.

No, k temu je svoje prispeval tudi njun nov Instagram račun, ki se je zaradi izredne priljubljenosti že v prvem dnevu zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov, prav na tem družabnem omrežju pa sta Meghan in Harry delila tudi EDINI utrinek praznovanja Meghaninega rojstnega dne.

Ko sta se leta 2017 skupaj odpravila v Botswano, kjer je Meghan nazdravila svojemu 36. rojstnemu dnevu, je javnost radovedno iskala foto utrinke njunega potovanja, no, ... zdaj smo ga končno dočakali.

Poglej, kaj sta Meghan in Harry počela na njen 36. rojstni dan (4. fotografija):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kot sta zapisala pod objavo, sta v Botswano tedaj odpotovala, da bi pomagala dr. Mike Chasu iz organizacije Sloni brez meja, kjer sta pomagala pri nameščanju satelitskih ovratnikov, s katerimi nadzorujejo prepovedan lov na slone. 

Vsak dan je zaradi slonovine namreč ubitih približno 100 slonov, prav o tej svetovni problematiki pa je v minulih dneh na uradnih dogodkih spregovoril tudi princ Harry.

No, z njunim novim profilom lahko v prihodnjih dneh pričakujemo še več utrinkov iz njune zasebnosti, česa pa se, priznamo, še kako veselimo. 

Ti tudi? ;)

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Vem, da ni prav, ampak moža varam, ker ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: Obstaja DOBER razlog, zakaj je toliko pametnih in lepih žensk še vedno SAMSKIH