Matjaž Nemec o Iryni: "Po ločitvi si vse poveva, ona je moja najboljša prijateljica"

Sveže ločeni parček je prvič po ločitvi spregovoril o njunem odnosu, in mi smo navdušeni. ❤️

Matjaž Nemec o Iryni: "Po ločitvi si vse poveva, ona je moja najboljša prijateljica" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 3. 2019

Če si ta vikend na Radio 1 poslušala oddajo 'Zajtrk z zvezdami', potem si se zagotovo zabavala ob pogovoru med poslancem Matjažem Nemcem in voditeljem Boštjanom Romihom. 

No, ta se v oddaji nikakor ni mogel izogniti 'pereči' temi iz Matjaževe zasebnosti, saj je javnost začetek leta presenetila vest, da se z njegovo (zdaj nekdanjo) ženo, prelepo manekenko Iryno Osypenko, ločujeta.

Kot je povedal Matjaž, sta se z Iryno razšla v lepem odnosu, saj je priznal, da se njuna komunikacija po ločitvi ni čisto nič spremenila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iryna Osypenko (@iryna_osypenko_13) on

"Po ločitvi si vse poveva, ona je moja najboljša prijateljica in tudi jaz pričakujem, da sem njen prijatelj. Temu primerno sva ohranila pristen odnos, na kar sem res zelo ponosen," je namreč povedal voditelju.

Matjažu in Boštjanu pa se je v studiu pridružila tudi Iryna in razkrila kar nekaj zanimivosti njunega zdajšnjega odnosa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iryna Osypenko (@iryna_osypenko_13) on

Priznala je namreč, da celotna izkušnja sploh ni tako grozna, kot bi morda pričakovali, saj se z Matjažem skoraj vsak dan slišita in vidita. Matjaž naj bi dnevno prihajal k njej na obisk, med tem pa ji, kot je povedala, vedno sprazni hladilnik.

"Pri njej se najem in priznam, da zdaj, odkar sam hodim v trgovino, sploh ne vem, kaj kupiti, saj je bila ona zadolžena za to opravilo," je še dodal simpatični poslanec.

Kako lepoooooo! Ko bi se še več razpadlih ljubezni zaključilo s takšnim odnosom.

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še:

Priporočamo tudi: