Mathew Knowles ne plačuje preživnine

Mathew Knowles, oče svetovno znane pevke Beyoncé Knowles, ima zunajzakonskega sina, ki ga menda še nikoli v življenju ni videl. Da bi bila stvar še hujša, zanj ne plačuje niti preživnine!

Mathew in Beyonce Knowles (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2013

Dolga leta je veljalo nekakšno splošno prepričanje, da je Mathew Knowles skrben oče slavnih glasbenih sester Beyoncé in Solange Knowles. Pomagal jima je od vsega začetka, tudi v najtežjem obdobju, ko sta si ustvarjali kariero, in jima bil v oporo vedno, ko sta ga potrebovali. No, očitno pa je neizmerno očetovsko ljubezen izkazoval samo njima, saj ameriški mediji razkrivajo, da se do svojega sina iz zunajzakonskega razmerja niti slučajno ne vede tako zelo ljubeče.

S sinom nima stikov

Mathew se je zapletel v skrivno ljubezensko afero z igralko Alexsandro Wright, ki se je proslavila z vlogo v priljubljeni televizijski seriji Mladi zdravniki. Kmalu sta dobila sina Nixona, in ko je leta 2009 za zunajzakonske podvige izvedela njegova soproga Tina, je takoj vložila zahtevo za ločitev. Mathew je reagiral tako, da je prekinil razmerje z Alexsandro, pozneje pa se je poročil z nekdanjim modelom Geno Charmaine Avery.

Vse od takrat nima prav nobenega stika s svojim sinom Nixonom, ki ga ne videva in ne plačuje preživnine zanj. Tako vsaj trdi Jonathan Wright, Nixonov stric in Alexsandrin brat, ki je za spletno stran Radar Online izjavil: "Če se nekomu dokaže očetovstvo, potem mora skrbeti za svojega sina. Še posebej, če ima dovolj denarja. Tega nikakor ne morem razumeti, saj imam tudi sam sina, za katerega bi dal vse na svetu."

Nixon ni 'napaka'

Alexsandra je že zdavnaj tožila Mathewa za vse neplačane preživnine, a dolžnik še vedno kar tri mesece zamuja z izplačilom. Igralka je bila v izjavah za medije o tej temi precej redkobesedna, povedala je le to, da jo je sodni boj že pošteno izčrpal:

"Zame je najpomembneje, da ljudje, ki so okoli mene in me imajo radi, vedo, kako zelo pomemben mi je moj sin Nixon. Želim, da bo nekega dne vedel, da je bil plod ljubezni in da nikoli ni veljal za 'napako'."

Ob tem velja spomniti, da je bil Mathew dolga leta tudi menedžer svoje uspešne hčerke Beyoncé, a sta zaradi njegove domnevne odvisnosti leta 2011 prekinila poslovno sodelovanje. "Nisva se ravno vedno dobro razumela. Celo takrat, ko sem že dopolnila 18 let in ko sem lahko odločala sama, se je še naprej dogovarjal v mojem imenu," je zvezdnica razkrila del odnosa s svojim očetom, na katerega je sicer že od majhnih nog zelo navezana, čeprav je bil bolj njen menedžer kot pa starš, kar je, ko je prekinila poslovno sodelovanje z njim, ugotovila tudi sama:

"Zdaj počasi dojemam, da sva imela vedno bolj poslovni kot družinski odnos. Nikoli me ni bil vesel kot otroka, ampak vedno le kot poslovnega partnerja. Ko sem bila mlajša, tega nisem uvidela, zdaj pa vidim, da je tako, in priznam, da sem se že navadila na vse skupaj."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri