Didžej Matej Morn - Matt Blizzard

Navdušile smo se nad didžejem Matejem Mornom, ki nas je spremljal na Cosmo Ski Opening. Zasledila ga boš pod umetniškim imenom Matt Blizzard, zate pa je pripravil dve plejlisti: eno za žur in eno za seks!

11. 2. 2014

7 Fantastičnih vprašanj:

1. Kako se je začela tvoja kariera?

Moja glasbena kariera se je začela z igranjem harmonike in nadaljevala z bobni. Imel sem bend, še zdaj pa nastopam s Pihalnim orkestrom Medvode. Pred približno štirimi leti sem začel z elektroniko – videl sem nekaj didžejev, ki so me navdušili, nato pa sem poskusil še sam. Stvar mi je ležala in sem nadaljeval.

2. Ni to, da punce padajo na didžeje res igralo nobene vloge?

Pozornost punc je kot prijeten stranski učinek prišla malo pozneje.

3. Kaj vrtiš in kje?

Delam za Mondial Travel, torej na študentskih in absolventskih žurih, sicer pa malo tu, malo tam. Rad recimo vrtim v Mesečini v Trbovljah, nekatere od vas pa ste me slišale na Openingu v Schladmingu. Vrtim progressive house. Všeč mi je, da seka. Mora sekati! Tudi sicer imam v življenju rad intenzivnost, hočem, da se mi dogaja.

4. V čem še tako uživaš kot v glasbi?

V smučanju in drugih športih, na primer teku. Tek je sploh dober za regeneracijo, ker so včasih noči res dolge in naporne. Uživam tudi v izpolnjevanju ciljev: po magisteriju na strojništvu bi se rad vpisal še na ekonomijo.

5. Kateri je bil tvoj top koncert, na katerem si bil v vlogi obiskovalca?

Koncert Rammsteinov je še vedno brez konkurence. Vrtim elektro, za dušo pa poskušam rok in metal.

6. Te je že kdo opozoril na podobnost z angleškim princem Williamom?

To kar naprej poslušam. Najbrž zaradi frizure.

7. Je v tvojem življenju kakšna Kate?

Ne, trenutno ne in je še kakšen mesec gotovo ne bo, ker bom več za knjigami kot za konzolo. Se pa, vsaj upam, vidimo na naslednjem cosmo dogodku.

plejlista za seks

Besedilo: TINA TORELLI, fotografije: Shutterstock, PROFIMEDIA, primož predalič.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri