Martina Plohl (Zvezde plešejo): Izvedeli smo, kaj se je v resnici zgodilo, da je plesala v bolečinah!

Pred dnevi je novinarko naše medijske hiše kontaktirala bralka in sporočila, da je plesalko oddaje Zvezde plešejo Martino Plohl srečala na urgenci, in to še v času njenega nastopanja v priljubljeni oddaji

Martina Plohl (Zvezde plešejo): Izvedeli smo, kaj se je v resnici zgodilo, da je plesala v bolečinah! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 4. 2018

V preteklem tednu je bilo na spletu moč zaslediti nekaj člankov o tem, da je Martina Plohl 2. sezono šova Zvezde plešejo odplesala v bolečinah, a v nobeni izjavi nismo našle pravega odgovora na to, kaj se je v resnici zgodilo.

Novinarji naše medijske hiše pa so pri Martini preverili, kaj je res in kaj ne.

"Res je, v približno drugem tednu šova so se pojavile bolečine, zdravniki pa so ugotovili, da se je očitno obnovila stara poškodba. Ta se je pojavila že v prvi sezoni, očitno je Denis pustil velik pečat," je novinarju v pogovoru zaupala Martina in povedala, da je že takrat odhitela k zdravniku, ki je le mimogrede pogledal poškodbo in zatrdil, da ni nič hujšega.

"Očino pa se ni dobro zacelilo. Najprej sem mislila, da je počeno rebro, a se je izkazalo, da gre za zlom drugega rebra pod ključnico. Na srečo so zdravniki tokrat reagirali, kljub temu pa sem vse do zadnjega vadila s poškodbo."

 

A post shared by Martina Plohl (@martina_plohl) on

"Nisem se namreč želela komurkoli smiliti in na veliko razlagati, kaj vse me boli. Malo sem stisnila zobe, pa je šlo," je pojasnila vedno pozitivna Martina.

S pomočjo močnih tablet proti bolečinam ji je to tudi uspelo, po izpadu iz oddaje pa se je le posvetila mirovanju. 

Članek lahko v celoti prebereš v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Primož Predalič, osebni arhiv

Preberi še: Poglej, kakšna je bila Indira Ekić pred 10 leti!

Priporočamo tudi: Anamaria Goltes in Luka Dončić sta naredila nov korak v svoji zvezi!