Marko Potrč je Nani Zeneli poslal pršut

“Nani bom v znak opravičila poslal cel pršut. Zagotavljam, da smo ta pršut dobili na legalen način,” je povedal voditelj.

4. 3. 2011

Ne veš za kaj gre?

Ozadje Potrčeve izjave

Ko je radijski voditelj Marko Potrč v svoji oddaji izjavil, da on in njegov prijatelj svizec, ki zavija čokolado, verjameta Nani Zeneli, da ni kradla, je bila nekdanja tekmovala resničnostnega šova Big Brother užaljena in je zahtevala njegovo opravičilo.

Upamo, da bo opravičilo zaleglo ;)

Vabijo v sumljive posle

Med brskanjem po spletu smo naleteli na še eno zanimivo 'ozadje', v katero je vključenih celo več nekdanjih stanovalcev resničnostnega šova Big Brother Slavnih - Nana Nataša Zeneli in Matjaž Maki Živkovič, pa tudi Maja Prašnikar, Rok Kosmač …

Ne veš za kaj gre?

Na portalu BrezCenzure so že pred dobrim mesecem poročali o tem, da Nana in Maki vabita naivne Slovence v pasti sumljivega spletnega socialnega omrežja, ki si bojda obeta, da naj bi nekoč prehitel celo Facebook.

Naj omenimo, da so pred investiranji v dotično omrežje, za katero so poznavalci prepričani, da več kot jasno kaže vse bistvene simptome zloglasnih denarnih verig, že svarili tako doma kot v tujini ('posel' je omenjen tudi v nedavni spletni zloženki, ki sta jo skupaj izdali kriminalistična policija in Agencija za Trg z vrednostnimi papirji (ATVP)).

Da pa v isti koš ne gre metati kar vseh naših estradnikov, dokazuje Vili Resnik, ki se je proti tej in podobnim variacijam denarnih verig takole (in z veliko zdrave pameti) izrekel v nedavni oddaji Dobro jutro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri