Marko Potrč in Lili Žagar bosta skupaj vodila znano oddajo

Prvič v zgodovini formata priljubljenega šova Moj dragi zmore, ki je osvojil gledalce po svetu, bo oddajo vodil par iz zasebnega življenja.

Marko Potrč in Lili Žagar (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
19. 12. 2014

Šov, v katerem ženske stavijo na sposobnosti svojih moških, bo vodil najboljši voditeljski par v Sloveniji, ki je par tudi v zasebnem življenju, Lili Žagar in Marko Potrč.

Snemanje 5. sezone Moj dragi zmore se bo začelo kmalu po novem letu. Urednik oddaje ostaja izkušeni Miha Brajnik, Lili in Marko pa bosta sodelovala tudi pri pisanju scenarijev.

Sama morda tudi najbolje vesta, kaj dragi zmore ... ;)

"Vodenja oddaje Moj dragi zmore se zelo veselim," pravi Lili Žagar. "Prav navdušena sem nad odličnimi studijskimi scenami za igre, nad igrami in nad možnostjo za spontano komunikacijo s tekmovalci. Seveda pa se tudi veselim, da bom oddajo vodila z mojim dragim, za katerega zagotovo vem, da zmore (smeh, op. p.). V paru pa zmoreva še več. Tekmovalci in gledalci se lahko veselijo odlične sezone, ki prinaša najboljše igre do zdaj!"

Marka Potrča medtem gledalci oddaje Moj dragi zmore na Planet TV že poznajo.

"Ostajam nepoboljšljiv oboževalec oddaje Moj dragi zmore," je zatrdil. "Bil sem že od začetka, postal sem še večji, ko sem jo začel soustvarjati. Ko je Lili dobila ponudbo, sem se prav trudil, da ne bi vplival na njeno odločitev, potihoma pa sem močno držal pesti, da reče da. Delati z njo pomeni delati z voditeljico, ki jo res dobro poznam. Poleg tega nas v novi sezoni čakajo igre, ki puščajo sledi: modrice, buške, odrgnine in ... veliko evrov za najboljše in najpogumnejše. Komaj čakam na začetek – počutim se kot otrok, ki čaka na odpiranje božičnih daril!" 

Prijave za peto sezono šova so že odprte, tako da če želita s tvojim dragim sodelovati v oddaji, hitro pišita na mojdragizmore@planet-tv.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri