Marjetka in Raay razkrila recept za srečen zakon

Marjetka in Raay sta si po nekaj napornih mesecih vzela čas zase. V dvoje, brez svojih malčkov, sta se odpravila nekam, kjer sta se prepustila uživanju in razvajanju.

Marjetka in Raay razkrila recept za srečen zakon (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
19. 1. 2017

To je tudi eden izmed načinov in receptov za njun trdni in srečni zakon - vzameta si čas za uživanje le v dvoje!

V pogovoru za revijo Story pa sta novinarki Nini razkrila tudi ...

Raay, po dolgem času sta si z Marjetko vzela čas zase in se sama, brez otrok, odpravila na krajši dopust. Priporočata to vsem staršem?

Raay: Proste dni sva si vzela malo zato, da sva si nabrala novih moči. Staršem priporočava predvsem, da je včasih bolje za dva dni vzeti premor kot pristati z otroki bolan v postelji.

Kdo je imel večje domotožje, vidva ali otroka, ki sta bila v tem času pri prijateljih?

Marjetka: Bilo je eno popoldne in en cel dan, dve nočitvi, tako da otroka zagotovo nista imela domotožja, še posebej, ker sta bila s svojo 'tretjo družino' z družinskimi prijatelji, kjer se počutita kot doma. Midva pa bi si tudi z veseljem vzela kakšen dan več. A obveznosti so obveznosti. Konec leta je res nor. Vsako leto.

Z Marjetko sta si privoščila res pravo razkošje Rimskih term, vključno z njihovo slovito kopeljo. Kako je bilo?

Marjetka: Predvsem so nama bili všeč osebje, prijaznost in ambient, čas se ustavi. Izkušnja je bila super, kopel sva si pa še bolj z veseljem privoščila v svoji sobi, ker sva imela to možnost. Čeprav sva prepotovala že nekaj malega sveta, tako lepe sobe še nisva videla.

Vama je na počitnicah morda kdaj neprijetno, če vaju ljudje prepoznajo?

Raay: Niti ne, ljudje so kar prijazni in kulturni.

Marjetka: Sicer pa v končni fazi v našem poslu delaš zato, da te ljudje poznajo. Zakaj bi te motilo, ko te? Včasih si sicer želiš, da bi bil neopazen, ampak zato imaš vedno rešitev, čez mejo, nekaj ur stran, pa je. Sicer pa to spada zraven in tudi, če je kdaj treba dati kakšen avtogram, si sama vedno z veseljem vzamem čas. Če ni primeren trenutek za kakšen selfie, pa tudi lepo povem in razumejo.

Sta imela že kakšno neprijetno izkušnjo?

Raay: Vsaka taka izkušnja, ko te ljudje prepoznajo, je lahko prijetna ali neprijetna. Ali pa enostavno sprejmeš, da tako je. Morda mi samo Marjetka kdaj zateži, da ne morem ravno v najbolj razvlečeni trenirki na zajtrk.

Marjetka: Res je. Enostavno je treba razumeti, da s pojavljanjem, četudi si na dopustu, sporočaš, kdo si. Kar pa ne pomeni, da moraš biti vedno popolnoma urejen. Le morda si čiste svobode ne moreš vedno privoščiti. A to ni nič strašnega.

Napisala: Nina Keder (za revijo Story)
Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: Kaj po šovu Slovenija ima talent počne Raayeva sestrica Aleksandra Vovk ali pa preveri, kakšno neprijetno izkušnjo je sredi Ljubljane doživel voditelj šova SIT Domen Valič!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri