Mariah Carey: Na dan prihajajo podrobnosti o poroki z milijarderjem

Mariah Carey se namerava še tretjič sprehoditi do oltarja. Glasbena diva je na ženitno ponudbo svojega srčnega izbranca, poslovneža Jamesa Packerja, namreč odgovorila z 'da'.

Mariah Carey: Na dan prihajajo podrobnosti o poroki z milijarderjem (foto: Profimedia) Profimedia
17. 2. 2016

Pred približno tremi tedni, natančneje v četrtek, 21. januarja, je avstralski poslovnež James Packer pokleknil pred glasbenico Mariah Carey in jo vprašal, ali bi se poročila z njim.

Slišal je pritrdilen odgovor in vse od takrat slavna 45-letnica ponosno razkazuje 35-karatni diamantni zaročni prstan, vreden kar osem milijonov dolarjev!

"Tako je težak, da ne morem niti dvigniti roke," je dejala zvezdnica in poudarila, da je bila snubitev zelo romantična in da je kot novopečena zaročenka nadvse srečna:

"Počutim se preprosto fantastično, bolje kot kdaj prej." Vrtoglava vsota, ki jo je 48-letnik odštel za zaročni prstan, pa je zanj pravi drobiž, čeprav ni milijonar ... James je namreč milijarder! Kljub temu pa očitno ne namerava podpisati predporočne pogodbe.

diva

"Kot se zdi, ga je prepričala o tem, da res ni prav nobenega razloga za predporočno pogodbo," je dobro obveščeni vir razkril za ameriški portal Radar Online.

Da sta se odpovedala tej 'varovalki', je po eni strani sicer razumljivo, saj sta – ko gre za zaslužek – tako ali tako oba težkokategornika, zato bi težko posumili, da Mariah v zakon vstopa le iz koristoljubja, po drugi strani pa ima James pod palcem vendarle 'malo' več.

Premoženje glasbenice po zadnjih poročanjih ocenjujejo na približno 520 milijonov dolarjev, James pa je težak kar 4,7 milijarde ameriških zelencev!

V primeru ločitve bi že tako nesramno bogata diva lahko torej kar precej pokasirala.

Toda na to noče niti pomisliti, saj verjame v ljubezen, ki vlada med njo in njenim srčnim izbrancem.

"Jasno mu je dala vedeti, da niti slučajno ni odvisna od njegovega denarja, ne nazadnje ima sama dovolj," je razkril vir. Kljub temu je dejstvo, da bi bil pri tako velikem premoženju nekakšen pogodbeni dogovor modra odločitev, a očitno je Mariah tista, ki v tem razmerju nosi hlače.

"James pravi, da s to zadevo, povezano s predporočno pogodbo, Mariah noče spravljati v slabo voljo, saj bi rada živela s prepričanjem, da bosta za vedno ostala skupaj. Vse drugo bi le uničilo romantiko," je pojasnil vir in poudaril, da si Mariah že od trenutka, ko je spoznala Jamesa, želi postati njegova žena.

diva

Ni čudno, da je že zelo podrobno razmišljala tudi o tem, kako naj bi bila videti njena poroka. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da bo moralo biti prav vse na najvišji možni ravni.

Tudi izdelava poročne obleke naj bi bila že v teku – po najnovejših poročanjih ameriških medijev se kar štirje priznani modni oblikovalci na vse pretege trudijo, da bi zvezdnici pričarali sanjsko obleko.

Glede na to, da sta bančna računa bodočih zakoncev nabito polna, ne gre dvomiti, da prav nobena Mariahina želja ne bo ostala neizpolnjena.

Otroka še ne vesta za zaroko

Ker Mariah pred javnostjo ne skriva zaroke in ker se celo hvali z dragocenim zaročnim prstanom, je bilo še toliko večje presenečenje, ko je v nekem intervjuju pojasnila, da njena štiriletna dvojčka, deklica Monroe in deček Moroccan, še ne vesta zanjo.

otorka

"Z njima se še nisem zares pogovorila o tem, ker sta še tako majhna in ne moreta vsega razumeti. Zaradi tega moram k tej stvari pristopiti počasi, jima vse lepo razložiti in dopovedati, da je to nekaj dobrega. Njuni življenji se zaradi tega ne bosta spremenili," je pojasnila občasno izredno muhasta glasbenica, ki bi svojima otročkoma torej rada počasi in previdno povedala, da bosta kmalu dobila očima.

Njen bivši jo podpira

Čeprav je srečna z novim partnerjem, pa je zanjo zelo pomembno, da imata otročka, ki ju je povila v svojem drugem zakonu s 35-letnim raperjem, igralcem in komikom Nickom Cannonom, še naprej dober odnos s svojim očetom.

"Dokler smo skupaj in dokler imata dober odnos s svojim očetom, je vse skupaj čudovito," je poudarila v intervjuju. In zdi se, da doslej na tem področju še ni bilo težav.

Nasprotno, Nick je celo javno blagoslovil razmerje svoje nekdanje žene in njenega novega partnerja. Več kot očitno je torej, da si – podobno kot Mariah – prizadeva za ohranitev harmoničnih odnosov. Pohvalno!

Preberi še, zakaj je šla Špela Grošelj na hipnozo ali pa poglej, kako stajliš so bili Beckhamovimi na modni reviji v New Yorku.

Priporočamo tudi članek: Krize, ki pestijo ženske pri 30-ih