Maraaya: "Končno lahko poveva na glas!" (VIDEO)

Letošnji septmeber je očitno naklonjen tako slovenskim športnikom kot tudi glasbenikom. Marjetka in Raay sta na svojih družbenih profilih oznanilla super novico.

Maraaya: "Končno lahko poveva na glas!" (VIDEO) (foto: Instagram/maraayamusic) Instagram/maraayamusic
22. 9. 2017

"Končno lahko poveva na glas! Ta petek je za naju najpomembnejši dan najinega glasbenega ustvarjanja! Pravzaprav skoraj "pravljičen" dan! Izjemno sva ponosna, hvaležna in počaščena, da sva postala prva slovenska glasbenika, ki sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih založb, Warner Music, za cel svet! Najina nova pesem 'Diamond Duck', bo ta petek izšla po vsem svetu," sta zapisala in dodala.

"Splača se vztrajati, ne glede na vse ovire, padce, polena ... Hvala vam, ki nama stojite ob strani in vedno znova s svojimi pozitivnimi komentarji vlivate voljo! Zdaj pa držimo pesti, da bo najina "raca" osvojila čim več ljudi po svetu in doma! Ponosna in hvaležna za vse, kar se nama dogaja."

In je že tu!!! Prisluhni novi pesmi Diamond Duck:

Diamond Duck je Raayeva 341. pesem in prva, ki je nastala v okviru novega sodelovanja z založbo Warner Music.

Držimo pesti, da se Diamond Duck čimbolje uvsti na glasbenih lestvicah doma in v tujini!

Preberi še: Razkrivamo, koga ljubi voditeljica oddaje Klepet ob kavi (in na kakšno potovanje sta se odpravila zaljubljenca!) ali pa Angelina Jolie razkrila, KAJ po ločitvi od Brada Pitta najbolj sovraži

Priporočamo tudi: Plesalka Martina Plohl (Zvezde plešejo) iskreno o tem, kakšne težave ima vsak večer