Mandy Capristo mačističnega raperja zamenjala s prijaznim nogometašem

Kaj imata skupnega nemški nogometni zvezdnik turških korenin Mesut Özil in nemški raper filipinskih korenin Kay One? Na prvi pogled le barvo las. V resnici pa si delita veliko več kot to, in sicer svojo veliko ljubezen, pevko Mandy Capristo.

Bivši je še ni pozabil. (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2014

Kay One, znan tudi kot Prince Kay One, slovi kot raper, tisti, ki razumejo nemško in posledično gledajo tudi nemške televizijske programe, pa ga poznajo tudi kot člana žirije v zadnji sezoni priljubljenega šova Deutschland sucht den Superstar (DSDS), v katerem iščejo pevske talente. Okoli vratu nosi debele zlate ogrlice, mišičaste bicepse mu krasijo številne tetovaže, oči pa skriva za temnimi sončnimi očali.

Kay

Preden spregovori, se povsem ležerno nasloni nazaj in seveda kot pravi mačo razširi noge. Način vedenja za pultom, za katerim sedijo člani žirije, je poln šovinizma. Pubertetnice pa tega raperja kljub temu obožujejo in že kar po božje častijo. Ja, 29-letni Kay One daje vtis trdoživega in močnega dedca, s čimer pač navdušuje negotove najstnice.

Ugotovila, da nista za skupaj

Nekoč pa je navdušil tudi 24-letno nemško glasbenico, plesalko in model italijanskih korenin Mandy Capristo. Celo več kot navdušil. Nekdanja pevka dekliške skupine Monrose je bila zaljubljena vanj. Med letoma 2008 in 2010 sta se skupaj sprehajala po rdečih preprogah, skupaj pa sta se sprehajala tudi skozi življenje. Ko sta se zaljubila, je bila Mandy stara 18 let, po treh letih pa je bilo njunega razmerja konec.

"Pogosto sva se prepirala," je nekoč pojasnil raper. Razlog za prepire so bila Mandyjina prijateljstva z moškimi. To, da se je njegova srčna izbranka pogosto družila s pripadniki močnejšega spola, je bilo za takšnega mača, kot je Kay One, naravnost nezaslišano: "Zanjo je to povsem normalno, zame pa ne. Menim, da navadno prijateljstvo med moškim in žensko ne obstaja."

Uspešna Mandy pa ga ni ubogala in ni bila pripravljena njemu na ljubo črtati prijateljev iz svojega življenja. Je pač preveč samozavestna, da bi se podrejala in si pustila ukazovati. Po tem, ko sta se večkrat razšla in nato ponovno pobotala, sta vendarle spoznala, da preprosto nista za skupaj.

Njune predstave o življenju so se pač preveč razhajale, zato sta skupaj potegnila črto. Ali pa je bila vendarle Mandy tista, ki je končala razmerje? Kay One nikoli ni skrival, da še nekaj čuti do svoje nekdanje srčne izbranke.

"Ni žalostno to, da je najinega razmerja konec, ampak to, da sva si nekoč obljubila, da se to nikoli ne bo zgodilo," se je glasil otožen zapis, ki ga je objavil na Facebooku. "Definitivno je bila edina prava punca v mojem življenju. Edina, ki sem jo resnično ljubil," pa je izjavil pred kratkim.

Povsem si zaupata

Zdaj Mandy ljubi drugega, nogometnega zvezdnika Mesuta Özila. Od razmerja z raperjem je minilo nekaj let in v tem času je dozorela, danes ni več sramežljiva in negotova deklica. Zdaj dobro ve, kaj hoče. Bolje kot kdaj prej. In to je vidno tudi pri njeni izbiri moškega.

Mandy

Mesut je namreč popolno nasprotje Kaya Ona. Povprečni tip z nadpovprečno kariero. Nima mačističnega videza, ni nagnjen k raznim javnim izpadom, ampak je miren in preudaren. Razlika med njima res ne bi mogla biti večja. Petindvajsetletni nemški nogometni reprezentant svoji veliki ljubezni daje vso svobodo, ki jo potrebuje. Prepiri in začasne prekinitve razmerij? Niti slučajno! Razmerje med Mandy in Mesutom ne bi moglo biti bolj harmonično.

Medtem ko se je on po končanem svetovnem prvenstvu nekaj dni sproščal v Las Vegasu, se je ona osredotočala na svoj novi album in odpotovala v Los Angeles, kjer se je zaprla v glasbeni studio. V njunem razmerju ni nobenega pretiranega oklepanja ali ljubosumja. Zakaj le, če si pa povsem zaupata? In zaupanje je osnova za dobro delujoče razmerje.

Mačističnih manir in zaničevalnih izjav pri Mesutu ne boste niti videli niti slišali. Celo nasprotno, nogometni zvezdnik navdušuje s svojimi dejanji in se angažira tudi v dobrodelne namene. Med svetovnim prvenstvom je 23 brazilskim otrokom plačal operacije, ki so jim rešile življenja, kar je res velikodušna poteza, s katero je pokazal, da ima srce na pravem mestu.

Na ljubezenskem področju pa je Mesut nekoliko bolj zadržan. Malo je manjkalo, da se z Mandy sploh ne bi spoznala, ker si nihče od njiju ni upal približati drugemu. Senna Guemmour, nekdanja Mandyjina kolegica iz skupine Monrose, je morala zato prevzeti vlogo posrednice:

"Hotel jo je spoznati, ona pa tega najprej ni želela, ker je zelo sramežljiva," je pojasnila Senna. Končalo se je tako, da je Senna naredila korak v pravo smer in Mesutu dala njeno telefonsko številko. Ostalo je zgodovina.

Kdo ve, morda bosta glasbenica in nogometaš svojo ljubezen kmalu tudi okronala. Mandy je v nekem intervjuju namreč razkrila, da si nekoč želi imeti družino. "Biti srečna s partnerjem in dobiti otroka," se glasi njena največja želja. "Menim, da je to največja izpolnitev za vsako žensko," je še dodala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri