Manca Špik spregovorila, kako težka je bila pot do otročka

Manca Špik, ki je naravnost blažena in v veselem pričakovanju, je iskreno povedala, da pot do otročka nikakor ni bila lahka. 

Manca Špik spregovorila, kako težka je bila pot do otročka (foto: Foto: Nova) Foto: Nova
8. 2. 2016

Pevka Manca Špik se je o tem, da sta imela tako kot številni drugi pari težave z zanositvijo, odprla za revijo Nova. Da je bila pot do nosečnosti kar težka in dolgo neuspešna, je ubesedila tako:

"Mamica sem si želela postati že zelo dolgo, a žal neuspešno, tako da sem bila zelo zelo vesela, ko sem na testu zagledala plusek. Menim, da sem dovolj zrela, da bom kos najbolj odgovorni vlogi do zdaj v. Veselim se vsega, kar prihaja!"

Iskreno veseli smo za Manco, ki je novico o nosečnosti potrdila - ravno tako za revijo Nova - z naslednjimi besedami: "Uresničila se mi je največja želja, marca bom postala mamica in sem zelo srečna."

Razkrila je tudi prvo črko otrokovega imena, vesta tudi spol

"Doma že vsi nestrpno odštevamo dneve do prihoda novega družinskega člana. Z Borutom sva pregledala vsa imena na internetu in v knjigah ter se strinjala le pri enem imenu za fantka in enem za punčko, tako da sva oba zadovoljna z izbiro. Izbrala sva ime, ki je slovanskega izvora, sestavljeno je iz štirih črk in se začne na črko L, več pa ne bi rada izdala," je bila skrivnostna Manca.

Ko sta izvedela za spol, sta nila oba presrečna, saj sta si oba želela enako, in komaj čakata na otroka, ki se jima bo pridružil na prvi pomladni dan.

"Veliko srečo imam, ker je Borut že očka čudoviti punčki Tii, ki bo maja dopolnila osem let, in glede na to, da je velik talent za otroke in vzgojo, se ne bojim ničesar, saj vem, da mi bo v veliko oporo in bo storil vse po svojih najboljših močeh, saj je res čudovit očka!" je za Novo razkrila Manca in nadaljevala: "Trebušček se veselo veča, z njim pa tudi nestrpno odštevanje do poroda, ko se nam bo pridružil nov član.  Pri branju literature sem zmerna in nisem obsedena z njo, kajti želim delovati in vzgajati iz srca, 's tokom' in modrostjo, ki jo imamo ženske v sebi."

Vse dobro ji želimo! 

Preberi še:

Nadiya Bychkova: "Res sem noseča!"

Tyra Banks žari od sreče, postala je mamica!

Presenečenje za nosečko Katarino Jurkovič