Maja Malnar zakrila nenavaden recept za ekspresno rast las

Najuspešnejša slovenska blogerka ima resnično prečudovite, dolge in goste lase! Te zanima, kaj počne z njimi? Preberi!

Maja Malnar zakrila nenavaden recept za ekspresno rast las (foto: Instagram Maja Malnar) Instagram Maja Malnar
31. 8. 2016

Začela je kot manekenka, kot zmagovalka manjšega lepotnega tekmovanja, delala je kot plesalka Tanje Žagar ter se pozneje tudi sama preizkusila v glasbenih vodah in tudi vodenju Tv oddaj. Zdaj je njen poklic bloganje in vesela je, da je tako. Uspelo ji je v enem samem letu bloganja! Na Instagramu ji sledi več kot 130.000 ljudi, njen blog majasdiary.com ima več sto tisoč oboževalk z vsega sveta. Njeni prijateljici sta Paris Hilton in igralka Ashley Greene, ki smo jo pri nas spoznali v priljubljenih filmih Somrak, Mlada luna, Mrk in številnih drugih. In najpogostejši kompliment, ki ga dobi? Zagotovo ta, da iam čudovite lase. Zdaj je na svojem blogu razkrila, kaj počne z njimi

Striže jih, ko je polna luna v levu

Dejstvo je, da imajo nekatere ženske že po naravi veliko gostejše, krepkejše in na splošno lepše lase kot druge. Maja je na svojem blogu zapisala, da s svojimi lasmi ne počne kaj veliko. "Zelo redko hodim k frizerju. Svojih las ne barvam, to je moja naravna barva," je zapisala na svojem blogu in dodala, da ji lasje hitreje rastejo, od kar je opustila barvanje. Preizkuša pa tudi recept za ekspresno rast las, ki ji ga je zaupala njena sestra. Striže jih, ko je polna luna v levu, to je bilo nazadnje 6. julija.  "Ne hecam se, moja sestra je dokaz, da to deluje, in tudi sama to preizkušam," Maja razlaga svojim bralkam. 

Lase občasno neguje tudi od znotraj

Maja občasno lase negradi z dodatki in vitamini za zdrave lase, kožo in nohte. Vsak dan jemlje bioin, občasno pa naredi kuro s hialuronsko kislino, kolagenom in silico. "Izboljšajo videz las in jih naredijo močnejše in debelejše," je še zapisala Maja. 

Ni vse samo v lepih fotografijah in kratkih tekstih

Kot je za revijo Story povedala Maja, se za modnimi objavami skriva ves dan dela - od skrbno načrtovanih fotografiranj do urejanja in tipkanja, veliko sestankov po vsem svetu in dolžnosti, ki jih sklene z različnimi blagovnimi znamkami. 

Maja Malnar

Foto: Instagram Maja Malnar

“Sodelujemo na različne načine. Včasih se moram samo poslikati, včasih jih moram vključiti v kakšne objave v drugih kanalih, včasih dobim kupone, ki mojim sledilcem prinašajo popust, jaz pa od tega dobim provizijo … možnosti so številne,”

nam je povedala Maja, ki ima v vseh večjih modnih mestih zdaj že fotografe, ki ji pomagajo ustvariti dober material za modni blog.

Znamka  Jimmy Choo jo je povabila na zasebno večerjo

Bila sem zelo vesela, ko so me povabili na svojo 20. obletnico, ki so jo zaznamovali z zasebno večerjo s svojo kreativno direktorico Sandro Choi. Bilo nas je samo okoli 15 in res je šlo za izbrano družbo. To se mi je zdel velik dosežek, sploh pa to, da sem pozneje začela z njimi tudi resneje sodelovati. To je bil začetek, sledile pa so še druge blagovne znamke, kot sta Bvlgari, Revolve … Ravnokar sem imela v Milanu sestanek z Valentinom,” je za revijo Story pojasnila Maja, ki kakšna sodelovanja včasih tudi zavrne. “Mislim, da mora biti stvar še vedno po mojem okusu."

O svojem slogu se pogovarja s svetovnimi zvezdnicami

Sicer pa je njen okus za modo in modne kombinacije opazilo tudi več svetovnih zvezdnic. O slogu se tako najpogosteje pogovarja z ameriško igralko Ashley Greene, ki smo jo pri nas spoznali v priljubljenih filmih Somrak, Mlada luna, Mrk in številnih drugih. “Je moja prijateljica in z njo se o tem veliko pogovarjava, vpraša me tudi za kakšen nasvet … Pa tudi Paris Hilton vedno pohvali, kako sem oblečena,” nam je razkrila Maja, ki sicer ne dela razlike med ljudmi, ki so slavni in premožni, in tistimi, ki niso. "To se mi ne zdi pomembno. Pomembno je, da si dobra oseba. Spoznala sem veliko slavnih oseb in mislim, da sem ravno zaradi takšnega odnosa s številnimi postala prijateljica” pojasnjuje Maja.

Tekst iz revije Story: Kaja Milanič

Preberi še: Stvari, ki te v resnici naredijo privlačno