Maja Keuc na Švedskem spoznala bodočega moža?

Maja Keuc je na nedavnem oddihu od učenih knjig s prijateljico za nekaj dni odpotovala na Švedsko. In?

10. 5. 2012

Za revijo Story je Maja Keuc povedala, da se je za potovanje na Švedsko odločila povsem spontano:

"Pred dobrim letom sem na YouTubu odkrila neznan bend iz Švedske z imenom Dirty Loops. Dobesedno na rit sem padla, ko sem jih slišala! V bistvu je bilo nekako tako, kot če bi nekdo ustvaril moj sanjski bend, in v tistem trenutku sem začutila, da jim moram pisati in to povedati. S pevcem sva se nato nekako 'zaštekala', saj sem tudi sama pevka, in vprašal me je, ali bi z njim posnela kak duet. Takrat sploh nisem mogla verjeti, sem si pa obljubila, da se moramo nekoč spoznati. In tako sva s prijateljico odpotovali v Stockholm."

In čeprav je bil izlet zelo kratek ...

"... se nama je zgodilo več kot nekomu morda v dveh tednih. Začelo se ni preveč obetavno, saj sem dan pred odhodom pristala v bolnišnici, ker se mi je spet pojavila močna alergija, nato pa se je stanje do štirih zjutraj hvala bogu toliko izboljšalo, da sva lahko vzeli pot pod noge."

Naslednjih nekaj dni sta Maja Keuc in njena prijateljica Alja nato preživeli v nadvse zanimivi družbi:

"Naslednje dni sva preživljali večinoma s pevcem skupine Jonahom, družili smo se v studiu, poslušali njihov prihajajoči album, ob katerem sem ostala brez besed. Kmalu odhajajo v Ameriko, saj so podpisali pogodbo z Universal records in David Foster je njihov menedžer, kar je v bistvu čista terna. Tako da ja, ob takih lepih novicah in takšnih nadarjenih ljudeh, ki so res garali vse svoje življenje, da so tu, kjer so, sem tudi jaz dobila malce solzne oči. Spoznala sem svojega bodočega moža, le da on tega še ne ve. (smeh)"

Švedska, kot jo je videla Maja Keuc

In kakšna je Švedska?

Maja Keuc

Maja Keuc je o švedskem Stockholmu povedala:

"Mesto je naravnost čudovito, ljudje so sicer zelo podobni nam, vsak gleda v svojo smer - bog ne daj, da se s pogledom srečaš (smeh), vendar so zelo umirjeni, prijazni. Vreme je precej vetrovno, ko pa posije sonček, je nekaj najlepšega sedeti ob obali v mestu in se razgledovati. Imajo tudi nekaj izjemno prijetnih vikinških lokalov, muzejev, narodnih galerij. Vendar ne glede na vse te lepote, ki jim bom ob drugem obisku posvečala malce več pozornosti, mislim, da so bili glavni razlogi za navdušenje nad Švedsko prav ta bend, njihova glasbena etika na

splošno, sposobni ljudje in profesionalni odnos."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri