Maja Keuc je razkrila, kakšno je življenje z njenim dragim

Štajerka Maja Keuc, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, se je že pred dvema letoma odselila v tujino. Sprva je njen drugi dom postala Nizozemska, zdaj pa že nekaj časa živi in dela na Švedskem, kamor sta jo odnesla študij in ljubezen.

Maja Keuc je razkrila, kakšno je življenje z njenim dragim (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
7. 1. 2016

"Življenje na Švedskem je precej drugačno kot moje začetno življenje v Rotterdamu. Ker je slednji pristaniško mesto in za moj občutek malenkost preveč industrijsko, se v njem nikoli nisem počutila domače. Se pa zato zelo dobro počutim v Stockholmu, ki je res čudovit, in tukaj me grejeta tudi ljubezen ter delo," v intervjuju za revijo Story pravi Maja in dodaja:

"Všeč mi je, da je mesto polno majhnih prijetnih lokalov, obdano je z morjem, Švedi se mi zdijo izjemno prijazni, čeprav si moraš njihovo zaupanje kar priboriti."

Priljubljena rjavolaska je spregovorila tudi o tem, kako poteka dan z njenim dragim, glasbenikom Jonahom Nilssonom iz skupine Dirty Loops, s katerim je v zvezi že več kot tri leta. Maja je prepričana, da je prav on njena sorodna duša.

"Najin dan je videti tako, da zjutraj vstaneva in si res vzameva čas za zajtrk, se pogovarjava, pogledava kakšno serijo, nato se ponavadi odpraviva v telovadnico in po tem se začnejo obveznosti. Ta ritual obožujem, saj mi da energijo za ves dan. Nadaljujem s šolskimi obveznostmi ali pa se napotim v studio, kjer pišem svojo novo glasbo. Ob večerih me čakajo še kakšne vaje ali projekti."

No, zelo zanimiva pa je zgodba o tem, kako sta se Maja in Jonah sploh spoznala. V bistvu je bila Maja tista, ki je naredila prvi korak in se odpeljala na Švedsko. Kaj je nato sledilo, si preberi v intervjuju.

Preberi še: Spoznaj prelepo nečakinjo princese Diane ali pa si oglej družinske fotografije svetovnih zvezdnikov, ki so leta 2015 dobili naraščaj (FOTO).