Madonna tretjič zaročena s 30 let mlajšim

Ali se bo zgodila še ena zvezdniška poroka, se sprašujejo vsi, odkar je pevka Madonna svojega mladega fanta predstavila kot zaročenca. To bi bila njena tretja poroka in njegova prva ...

21. 9. 2013

Mar bo 25-letni Brahim Zaibat postal tretji mož 55-letne pevke Madonne? Vse kaže tako, saj ga je na svečani večerji kabala centra v New Yorku predstavila kot zaročenca in s tem vsem dala vedeti, da je njuna ljubezen še kako vroča, pa čeprav je med njima 30 let razlike. Pevka je delovala zelo srečno in zdelo se je, kot bi želela to srečo deliti z vsemi navzočimi.

Pevka in Brahim sta skupaj že nekaj let in pogosto je mladeniča videti tudi z njenimi otroki. Pred kratkim je tako recimo Brahim peljal 12-letnega Rocca Ritchieja in sedemletnega Davida Bando v kabala center v New Yorku, z njimi pa je bila tudi Madonnina 16-letna hčerka Lourdes. Manjkala je le najmlajša Mercy James.

Z otroki se Brahim zelo dobro razume in z njimi preživi veliko časa, zdi se, da so se prav navezali nanj. Madonna ima za seboj dva zakona. Prvič je bila poročena s Seanom Pennom, s katerim sta imela zelo burno razmerje. Nato je imela romanco s plesalcem Carlosom Leonom, s katerim je dobila hčerko Lourdes. Drugič se je poročila z režiserjem Guyem Ritchchiejem, s katerim ima sina Rocca, Davida Bando in Mercy James pa je posvojila.

Ko se je po desetih letih zakona ločila od Guya, je nekaj časa hodila z mladim manekenom Jesusom Luzom, ki ga je pozneje zamenjala za Brahima Zaibata, s katerim se očitno namerava tudi poročiti.

In kako se je vse skupaj začelo?

Brahim je v nekem intervjuju odkrito spregovoril o svoji strastni zvezi s pevko. "Vse skupaj se je začelo 22. septembra leta 2010 na predstavitvi Madonnine nove kolekcije oblačil. Moj prijatelj Norman, ki je plesal v njeni plesni skupini in je takrat postal tudi njen osebni trener, me je prosil, ali bi tisti večer plesal tudi sam. Imel sem solo nastop za pesem Material Girl," pravi mladenič in dodaja, da je Madonno videl le na kratko in da se mu je zahvalila za nastop.

Mogoče je pritegnil njeno pozornost s tem, ker je bil ob srečanju povsem sproščen. "Ni prva zvezdnica, ki sem jo imel čast spoznati. Je res verjetno najbolj znana, a je vseeno v prvi vrsti le ženska. Bil sem počaščen, da sem jo spoznal, to pa je bilo tudi vse. Moje prve besede, ki sem ji jih rekel, so bile: Hej, kako si ..."

In očitno je bilo to dovolj, da je zbudil njeno pozornost. Začela sta se družiti in stvari so se razvile same po sebi. Seveda se je njuna zveza marsikomu zdela neverjetna, predvsem zaradi razlike v letih in dejstva, da je on musliman, ona pa privrženka kabale. Očitno pa nič od tega ni ovira, da par ne bi ostal skupaj.

Sandra Bratuša za revijo Story