Madonna preživlja zelo težke čase

Madonna ima že tako dovolj težav, saj je s svojim nekdanjim možem Guyem Ritchiejem trenutno sredi srdite bitke za skrbništvo nad sinom Roccom, zdaj pa se je vmešal še biološki oče njenega posvojenca Davida, ki kraljici popa marsikaj očita.

Madonna preživlja zelo težke čase (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2016

Dvainštiridesetletni Yohane Banda, biološki oče Madonninega desetletnega posvojenca Davida Bande, je trdno prepričan:

"Mojemu sinu bi se brez Madonne godilo bolje." Močne besede, ki jih kraljica popa prav gotovo ni kar tako z lahkoto 'požrla'.

Sedeminpetdesetletno ameriško glasbenico, igralko in poslovno žensko je v preteklih mesecih na rob živčnega zloma spravila že neizprosna bitka za skrbništvo nad sinom Roccom, ki jo bije s svojim nekdanjim soprogom, 47-letnim angleškim filmskim ustvarjalcem Guyem Ritchiejem (na fotografiji spodaj).

Madonna

Petnajstletnik trenutno namreč živi pri svojem očetu v Londonu in se noče vrniti k svoji mami. Po vsem tem so najnovejši očitki gospoda Bande za Madonno seveda še toliko težje breme.

"To, da je bitka za skrbništvo med Madonno in Guyem postala tako umazana, me zelo skrbi," je v intervjuju za britanski tabloidni dnevnik The Sun dejal Yohane in dodal:

"Rad bi vedel, kaj se dogaja za zaprtimi vrati, zakaj je Rocco (na fotografiji spodaj) zapustil svojo mamo in zakaj si zdaj želi živeti s svojim očetom."

Rocco

Zaskrbljeni Davidov oče je prepričan, da je življenjski slog kraljice pope po letu 2008, ko se je po osmih letih zakona ločila od slovitega režiserja, krenil v napačno, po njegovem naravnost šokantno smer.

Še posebno za njene afere z mlajšimi moškimi in bitko za skrbništvo, ki se odvija pod budnim očesom javnosti, Yohane nima prav nobenega razumevanja:

"Čeprav živimo preprosto življenje, pri nas doma niti slučajno ne bi prišlo do tako hudih prepirov med starši. Tukaj so vsi srečni in se ves čas smejijo."

Kmetovalec iz Malavija je v pogovoru za The Sun še poudaril:

"Vsi moji otroci so si zelo blizu in skupaj se odlično zabavajo – tako naj bi bilo videti življenje bratov in sester. En otrok, ki živi v New Yorku, drugi otrok, ki živi v Londonu ... To pa mi zveni kot neka žalostna situacija."

In globoko žalostna je v zadnjem času tudi Madonna, ki ima poleg dveh sinov še dve hčerki, 19-letno Lourdes Mario, ki jo je povila v razmerju z nekdanjim osebnim trenerjem in sedanjim igralcem Carlosom Leonom, ter posvojenko Mercy James, ki se je pred dobrimi desetimi leti rodila v Malaviju.

V preteklih tednih je strani tabloidov polnila z negativnimi članki, ki so bili posledica njenih čudaških koncertov.

Kaotičen nastop v klovnovem kostumu z večurno zamudo, nastop s tekilo na odru, razgaljenje prsi neke oboževalke in divje zmerjanje nekdanjega moža so pred kratkim poskrbeli za nejevoljo njenih tudi najbolj gorečih oboževalcev.

Oglej si video utrinek z Madonninega zloglasnega nastopa:

Kljub takšnim in podobnim izpadom velike zvezdnice pa Yohane, ki je dal svojega sinčka Davida v posvojitev leta 2006, noče, da bi njegov biološki otrok sprejel isto odločitev kot Rocco in Madonni obrnil hrbet.

"Nisem dobil vtisa, da bi se Guy zanimal za to, da bi posvojil Davida. Madonna je na vsak način hotela, da David živi pri njej," je pojasnil Yohane.

Po vsem tem nam preostane le upanje, da bosta Madonna in Guy čim prej dosegla soglasje ter se dokopala do miroljubne rešitve.

Predvsem pa seveda upamo, da bosta oba v kratkem spregledala, da je pri vsem skupaj daleč najpomembnejša dobrobit otrok.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: 15 kratkih (a zlata vrednih nasvetov) za noro strastno spolnost  ali pa poglej, kako zvezdnice nosijo kombineže (FOTO)