Madonna iskreno spregovorila o "peklenskem" zakonu z Guyem

Pop ikona Madonna nima sreče v ljubezni. Še najbolj jo ima z mladeniči, ki jih menja. V zakonu z režiserjem Guyem Ritchiejem prav tako očitno ni bila najbolj zadovoljna. Pravi, da jo je dušilo ...

Madonna iskreno spregovorila o "peklenskem" zakonu z Guyem (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2015

Madonna (56) in britanski režiser Guy Ritchie sta bila v zakonu sedem let in pol. Skupaj imata danes 14-letnega sina Rocca, posvojila pa sta tudi Davida (9) iz Malavija. Po ločitvi pevka ni govorila o zakonu, sedem let pozneje pa se je očitno odločila povedati nekaj podrobnosti, kar je marsikoga presenetilo.

"Bila sem kot zapornica, nisem smela izražati svoje kreativnosti," je odkrita Madonna. "Vse je bilo osredotočeno le nanj, sama sem morala biti v njegovi senci."

Zdaj, ko je minilo že sedem let od ločitve, pa je začutila potrebo, da pove, da je bil njen zakon z deset let mlajšim režiserjem v bistvu pravi pekel.

"Karkoli sem želela narediti, je rekel, da ni v redu," Madonna iskreno govori o propadlem zakonu, hkrati pa poudarja, da je po njenem za uspešen zakon potrebnih kar nekaj kompromisov.

"Moj nekdanji mož pa očitno ni mogel prenesti mojega uspeha in vsega, kar sem do takrat, ko sva se dobila, že dosegla, in da želim doseči še več. Sama potrebujem moškega, ki me bo razumel in ki bo sprejemal moje delo. Samo tako lahko razmerje z njim funkcionira."

A očitno bo Madonna morala še iskati. "Ja, najbolj absurdno je, da obstajajo moški, ki me razumejo, a kaj, ko so to samo geji, ki pa z menoj ne bi hoteli imeti nič."

Je pa res, da je Madonna znana po nenavadnih zvezah. Menda je bila v 90. letih prejšnjega stoletja noro zaljubljena v raperja 2Paca.

"Ko sem bila z njim, sem se počutila gangstersko in prav pijana od življenja. To je bilo leta 1994 in spomnim se, da sem z njim želela imeti otroka," pravi. Vendar pa se je njuna zveza pač prej razpadla, preden bi se lahko karkoli zgodilo.

Mogoče pa vse tegobe, ki jih ima Madonna z moškimi, izhajajo iz tega, da je bila kot zelo mlado dekle posiljena. Zgodilo se je, ko je prišla živet v New York in je bila še zelo naivna. Verjela je vsakomur in mislila je, da so vsi prijazni. Ko ji je tako nekoč zmanjkalo drobiža za telefon, ji je neki moški pred govorilnico ponudil, da lahko telefonira iz njegovega stanovanja, potem pa jo je odvlekel na teraso, ji dal nož na vrat in jo posilil.

"Imela sem 19 let in že prej sem imela neprijetno izkušnjo. Nikoli nisem nikogar prijavila. Mogoče to ni bilo prav," je pred kratkim povedala v nekem intervjuju.

Sandra Bratuša za revijo Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri