L’Wren Scott: Družina se ni poslovila od nje

Jan Shane, sestra pokojne mod­ne oblikovalke L'Wren Scott, je zelo jezna. Pravi, da roker Mick Jagger na pogreb ni povabil pokojničine družine in da se niso mogli niti posloviti od nje, ker jo je dal upepeliti in pokopati v Los Angelesu.

L’Wren Scott in Mick Jagger (foto: Profimedia) Profimedia
3. 4. 2014

Mick Jagger se je odločil, da bo svojo partnerico, modno oblikovalko L'Wren Scott, ki je 17. marca v svojem stanovanju na Manhattnu pri 49 letih naredila samomor, pokopal v Los Angelesu.

V torek je Mick na hollywoodskem pokopališču Forever organiziral tudi bedenje, ki pa se ga je od sorodnikov pokojnice, ki jo je dal vodja skupine Rolling Stones upepeliti, udeležil le njen starejši brat Randall Bambrough.

"Prijatelji in sorodniki so ogorčeni, ker jih ni bilo na pogrebu. Prišli niso zato, ker Mick ni nikogar povabil, poleg tega pa je Los Angeles precej oddaljen od Utaha. Nihče ni imel priložnosti, da bi se še zadnjič poslovil od L'Wren," je rekla njena sestra Jan Shane, ki je jezna tudi zato, ker je Mick po njenem mnen­ju pogreb spremenil v medijski cirkus.

Tudi na pogrebu je bil glavni zvezdnik

"Vsi pišejo o tem, kako se Mick počuti, kako je Mick žalosten, kako je Micku težko ... No, tudi meni je težko. Težko je tudi družini moje pokojne sestre in vsem prijateljem, s katerimi je odraščala," je dejala Jan in dodala, da si L'Wren ne bi želela pogreba, kakršnega je organiziral Mick, ki je v razmerju z njo preživel 13 let.

Roker je po Janinem prepričanju uspel tudi pogreb spremeniti v dogodek, na katerem je bil on glavni zvezdnik. On in njegovi otroci. Ogorčena Jan je poudarila, da si je njena sestra zaslužila več od 'lažnega šovbiznis pogreba': "L'Wren bi morala ostati v spominu kot čudovita oseba in modna oblikovalka, ki je v življenju uspela sama, ne pa kot dekle Micka Jaggerja. Zaslužila si je več kot to, je človeško bitje, ne pa objekt."

Zahtevala bo dediščino

Sestra pokojne modne oblikovalke še meni, da bi morali L'Wren pokopati ob njenih starših, saj tja spada in tam ne bi bila sama. Ob tem ni pozabila omeniti, da je prepričana, da je L'Wren pred smrtjo sestavila oporoko, zato je že napovedala, da bo, če bo treba, z Jaggerjem bila sodno bitko, da bi dobila tisto, kar pripada njej in njeni družini.

Poudarila je, da so zanjo daleč najpomembnejše fotografije iz otroštva in nekatere stvari njene mame, ki jih je L'Wren odnesla iz družinskega doma. "Očitno ni bila pri zdravi pameti, če je svojemu fantu milijarderju, Micku Jaggerju, podarila tisto, kar pripada nam," je še zabrusila Jan, ki se bo z Mickom na sodišču borila za pošteno razdelitev premoženja, vrednega približno sedem milijonov evrov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri