Luka Šulić (2Cellos) prvič pokazal svojega prvorojenca Vala

Ljubezenska pravljica Luke Šulić in Tamare Zagoranski se nadaljuje, saj sta tokrat zaveso svoje zasebnosti odgrnila z objavo fotografije njunega prvorojenca Vala. 

Luka Šulić (2Cellos) prvič pokazal svojega prvorojenca Vala (foto: Instagram Luka Šulić) Instagram Luka Šulić
12. 12. 2017

Luka in Tamara sta se malega nadubudneža Vala razveselila pred dobrim mesecem dni, vse od tedaj pa smo oboževalke instrumentalenga dua 2Cellos z nestrpnostjo pričakovale trenutek, ko bomo Luko videle v novi vlogi, ... morda celo najbolj seksi do zdaj!

In trenutek je končno tu! 

 

Sunday mornings like this... ❤️☀️ #family #mylittleangel #love

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

No, kot smo sicer lahko pričakovale, ne Luka ne Tamara o nosečnosti nista zgubljala veliko besed. Znano je le, da je Val na svet prijokal kar dva tedna po predvidenem roku, ter da je neučakani Luka okrog 15. oktobra malega Sulića že pošteno spodbujal k temu, da se jima z ženo Tamaro naposled že pridruži. 

In ko se je trenutek le zgodil, ...

... je Luka pod fotografijo pripisal: "Mami in Val sta bila neverjetna in ponosen sem na njiju. Zame je bila to nepopisna in dramatična izkušnja, polna veselja, sreče, skrbi, solz, smega, čustev, ... Toliko občutkov v samo enem dnevu. Obogatilo je mojo dušo za vedno," je tedaj zapisal ob prvi fotografiji.

 

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

No, Tamara in Luka sta si večno zvestobo sicer obljubila minulega julija po dveh letih zveze, novico pa sta svetu sporočila s poročno fotografijo iz kraja Špičnik v občini Kungota ... po dveh tako lepih novicah, si bosta 2017 zagotovo ohranila v najlepšem spominu!

Preberi še: Luka Šulić (2Cellos) se je poročil! Poglej, kje in s kom

Priporočamo tudi: Iskrena izpoved Tjaše Kokalj Jerala: Kaj se dogaja s strastno zapravljivko?