Luka Jezeršek razkril NENAVADNO zgodbo, kako je zacvetela ljubezen med njim in ženo

Tole se sliši kot romantična komedija! 🙊

Luka Jezeršek razkril NENAVADNO zgodbo, kako je zacvetela ljubezen med njim in ženo (foto: POP TV) POP TV
27. 8. 2021

Ko ju kdo vpraša, kako se je začela njuna ljubezen, imata priznani mojster kuhinje Luka Jezeršek in njegova Aleksandra nedvomno eno najbolj prisrčnih zgodb, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Preberi, kako se je začela njuna pravljica:

"Žena me je peljala na pico v Šibenik. Naj razložim, jaz sem bil samski, moja žena prav tako. Bila je na jadranju s svojim očetom. Poslala mi je malce nespodobno vabilo, in sicer, ali si upam priti v Šibenik na jadranje.

V Ljubljani sem se takoj usedel na avtobus in odšel v Dalmacijo. Na avtobusni postaji v Šibeniku sta me čakala bodoča žena in tast in tam smo šli na pico. Pica ni bila noben kulinarični presežek, boljša je bila čustvena komponenta. Zatem smo jadrali od Šibenika do Pule," je v smehu razkril za spletni portal Aleteia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek)

"Na jadrnico sem odšel kot samski fant, nazaj pa kot fant s svojo punco," je še dodal in povedal, da so zaradi žene in tasta zdaj tudi on in njegovi bratje postali jadralci.

A začetek njune skupne poti ni edino, kar izstopa. Leta 2012 sta se namreč zaročila (nikjer drugje kot) v New Yorku ter se še istega leta poročila – v Sloveniji, na Dvoru Jezeršek.

Našli smo FOTOgrafije nenavadne POROKE 💍Luke Jezerška (Masterchef Slovenija)

Par ima danes tri otroke: prvorojencu Urhu in hčerkici Sofiji se je leta 2019 pridružil še Japec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek)

Sicer pa tudi Luka prihaja iz velike družine. Si vedela tole? 👇🏼

S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.

In tako je predan tudi svoji izbranki Aleksandri, s katero si je ustvaril skupno življenje, ki je polno nepozabnih in lepih trenutkov.

Preberi še: Našli smo še NIKOLI VIDENE fotke s poroke Sanje Grohar (št. 3 te bo sezuuula!)

Priporočamo tudi: Po Jani Koteski zdaj novico o nosečnosti sporočila tudi TA zelo znana Slovenka!