Lourdes pravi, da ne more več živeti s svojo mamo!

Vsakdo bi si mislil, da je življenje z mamo, kot je Madonna, en sam rokenrol. A še zdaleč ni tako.

11. 10. 2012

Je stroga mama in doma mora biti vedno vse pospravljeno in v najlepšem redu. Vsak mora skrbeti za svojo sobo ne glede na to, da imajo tudi osebje, ki pospravlja hišo. Otroci tudi ne smejo pretiravati z gledanjem televizije, Lourdes pa je prepovedala, da bi si populila obrvi. Od vseh otrok še zahteva, da jo vsak dan obiščejo v njeni pisarni, kjer se pogovarjajo o vsem, kar se dogaja bodisi v šoli bodisi doma ali s prijatelji.

Za tovrstno vzgojo ima veliko zaslug tudi vera kabala, ki ji je Madonna zvesta že dolga leta.

Ko so Lourdes paparaci ujeli med kajenjem, je pevka ponorela. Ni vedela, da njena 16-letnica že kadi. V Ameriki je kajenje mladoletnim prepovedano, zato jo lahko doleti tudi kazen. Takrat je Madonna celo razmišljala, da hčerki ne bi dovolila nastopiti na svoji turneji.

Lourdes pa je tudi že naveličana nenehne pozornosti medijev. Rada bi zaživela kot večina najstnic po svetu, čeprav ve, da je to skoraj nemogoče.

Ker bi rada zaživela po svoje, si je Lourdes izbrala newyorško šolo za umetnost Bard College, ki je blizu New Yorka in velja za eno izmed najbolj liberalnih v Ameriki. Zanimivo je, da si bo šolanje mladenka plačala kar sama, in to z denarjem, ki ga je zaslužila s svojo linijo oblačil za otroke Material Girl.

Madonna je mama štirim otrokom in pravi, da bi z veseljem imela še kakšnega.

Priznava tudi, da jo je materinstvo spremenilo. Ko je na svet prišla Lourdes, se je vrnila nazaj k naravi in začela vaditi jogo.

"Začela sem bolj ceniti vsakdanje stvari in se zavedati, kako čudežna bitja smo pravzaprav ljudje," je nekoč izjavila pevka. Ko se je po hčerkinem rojstvu prvič pokazala v javnosti, je imela na sebi lepo obleko in jopico ter komaj kaj ličil. Nad podobo nekoč divje Madonne so bili vsi presenečeni.

Z vadbo je kmalu pridobila nazaj popolno postavo, a je očitno začela tudi malce pretiravati, saj je še danes zelo mišičasta.

Lourdes je Madonna rodila, ko je bila v razmerju s plesalcem Carlosom Leonom (44).

Njuna zveza se ni obnesla in pozneje se je pevka zaljubila v britanskega režiserja Guya Ritchieja. Tri leta po rojstvu hčerke je zanosila z režiserjem in rodila sina Rocca. Kasneje sta z Guyem posvojila malavijskega dečka Davida Banda, potem pa je 53-letna Madonna posvojila še deklico.

Medije pa očitno najbolj zanima prav Lourdes. Mogoče tudi zato, ker je po videzu zelo podobna mami, no, tudi nekaj divjega temperamenta ima po njej. Tega se Madonna dobro zaveda in želi hčerko zaščititi, kolikor se le da. Lourdes je tudi zelo močna osebnost in je med svojimi brati in sestrami neke vrste vodja, pa ne le zato, ker je najstarejša.