Loui Ferry: Slovenec, ki je urejal pričesko Kylie Jenner

Sama veš, kako izgledajo tvoji obiski frizerja, pa si se kdaj vprašala, kako je, ko se na lepotno razvajanje odpravijo Kendall Jenner, Naomi Cambell ali pa Adriana Lima? Naša novinarka Kaja je pred časom prav o tem poklepetala s slavnim frizerskim mojstrom iz okolice Ptuja po imenu Loui Ferry in ugotovila ...

Loui Ferry: Slovenec, ki je urejal pričesko Kylie Jenner (foto: Instagram.com/@louiferry_myfans) Instagram.com/@louiferry_myfans
31. 10. 2017

... da "bolj kot je nekdo znan in uspešen, manj komplicira."

Tako vsaj pravi Loui Ferry, frizer, ki je v svoji karieri na stol pred seboj posedel že celo četo svetovnih zvezdnikov. 

 

@chiaraferragni #chiaraferragni #louiferry

A post shared by Loui Ferry (@louiferry_myfans) on

Delal je z vsemi zgoraj naštetimi, pa s Karlom Lagerfeldom, Kylie Jenner, Jessie J, Chiaro Ferragni, Kanye Westom, Oprah, ... Lista se torej nadaljuje, med vsemi pa lahko pobrskate na njegovem Instagram profilu.  

In kako izgleda, ko na stol posedeš Kendall Jenner?

"Kendal sem enkrat urejal lase za Givenchy modno revijo v Parisu. Spomnim se, da je bilo v zakulisju res vroče, ker je dogodek potekal na odprtem, brez klime. Med urejanjem njenih las ji je tudi postalo vroče, kar je tudi jasno oznanila.

Da sem jih prihranil muke s pihanjem sem ji ponudil moj drugi sušilnik za lase, ki ga je nastavila na hladen zrak in se tako hladila. Vem, da je takrat nosila črno belo plapolajočo majčko," se spominja dogodka izpred časa.

 

#kendalljenner #louiferry @kendalljenner #celebrity

A post shared by Loui Ferry (@louiferry_myfans) on

"Sodelavec Karla Lagerfelda ..."

V preteklosti je sodeloval s številnimi svetovno znanimi blagovnimi znamkami, med drugim tudi z modnim gurujem Karlom Lagerfeldom.

"Gospod Karl Lagerfeld je 'Kralj' in to z veliko začetnico. Je Kralj mode. Delati zanj je bilo preprosto sanjsko. Bilo je moje poslanstvo in zdi se mi, da takšnih vizionarjev, kot je Karl, na tem svetu manka. Mislim, da bi za vse, kar je naredil na tem področju, moral dobiti vsaj dve nagradi za življenjsko delo.

Pravzaprav pa, ko delaš s takšnimi ljudmi, kot je Karl, ne gre za odnos delavec - delodajalec. Si preprosto njegov sodelavec, kar je veliko bolje," pravi. 

 

@karllagerfeld @louiferry #karllagerfeld #louiferry

A post shared by Loui Ferry (@louiferry_myfans) on

Njegova pot se je začela vzpenjati že pri 18. letih

"Takrat, ko sem naredil naslovnico revije, ki me je popeljala na delo v Miami na Floridi, kasneje pa še v New York, kjer sem asistiral svetovnemu frizerju Angelu Seminari," se svojih začetkov spominja Loui, ki je vse od tedaj veliko časa preživel onkraj naših meja.

"Iz Slovenije sem se preselil v London, kjer sem na eni izmed mojih prvih modnih revij, sodeloval z modelom in igralcem Davidom Gandy-jem. Mislim, da bi se lahko vsi strinjali, da je pravi ideal moškega 21. stoletja, med drugim pa tudi glavni obraz za dišavo Dolce Gabanna Light Blue ter mnoge druge produkte," je še povedal.

 

@heidiklum #louiferry #heidiklum

A post shared by Loui Ferry (@louiferry_myfans) on

Pripravila Kaja Milanič

Preberi še najbolj bran članek današnjega dne: "The Biggest Loser Slovenija - tako se NE dela!" so zgroženi na Fakulteti za šport

Priporočamo tudi: Horoskop: TO je piercing, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju!