Ljudje jo slišijo, a je ne poslušajo

Britney Spears se po petih letih ponovno smeji tudi z naslovnice najbolj ugledne ameriške glasbene revije Rolling Stone.

11. 12. 2008

Glavna tema decembrske izdaje je namreč njena vrnitev na glasbeno sceno.

Živela bi na samotnem otoku

V dokumentarcu o svojem življenju Britney Spears v enem od prizorov objokana razlaga, da bi se rada znova poročila, imela še več otrok in živela na osamljenem otoku, v članku na svoji spletni strani piše britanski Daily Mail.

Britney Spears v MTV-jevem dokumentarcu z naslovom Britney: For The Record tudi priznava, da se včasih počuti žalostno in osamljeno.

Pop princeska je tudi priznala, da v zveze vstopa strastno, njena vizija nebes pa je samotni otok, na katerem bi živela z možem in kupom otrok.

Napovedala je, da bo nekoč napisala avtobiografijo.

Tudi zvezde so osamljene

Ko je govorila o svoji osamljenosti in občutku, da ne nadzira svojega življenja, je izbruhnila v jok.

"Ko ljudem govorim, kako se počutim, me sicer slišijo, poslušajo pa me ne. Slišijo samo tisto, kar želijo slišati," je izjavila.

Film se ni mogel izogniti njenemu legendarnemu britju glave, za katerega je izjavila, da je bil majhen poskus, da bi se uprla in užila občutek svobode.

"Ne vem, zakaj je bilo to tako težko dojeti. Ljudje si glave brijejo vsak dan in nihče se s tem ne obremenjuje," je rekla.

Življenje po ločitvi

Ko je opisovala 'divje' obdobje po ločitvi od Kevina Federlina, je priznala, da se je obnašala tako nenavadno, da je večina ljudi menila, da se drogira. Čeprav so vsi pričakovali, da bo vzela otroka in odšla domov v Louisiano, tega ni storila.

Dve leti po razpadu njenega kratkega zakona s Kevinom Federlinom Britney tudi priznava, da se je poročila iz napačnih razlogov.

Vir: Nova

www.govori.se