Ljubezenska zgodba Camerom Diaz z Alexom Rodriguezom je končana

Cameron Diaz je v zadnjih mesecih počela vse, da bi bila všeč bejzbolskemu zvezdniku in razvpitemu ženskarju Alexu Rodriguezu.

30. 9. 2011

Zdaj pa je njenega prilagajanja konec, posledično pa je konec tudi razmerja.

Mesece, ki jih je preživela ob njem, je verjetno občutila kot večni boj za ljubezen.

Cameron Diaz je vse, resnično vse dala in počela za to, da bi ohranila ljubezensko razmerje z bejzbolskim profesionalcem Alexom Rodriguezom.

Čeprav ima kot vroča hollywoodska igralka nabit delovni urnik, so jo očividci pogosto videvali, ko je hitela, da bi ujela letalo za Miami. Ko je prišla na sončno Florido, ni vestno poskrbela le za njegove potrebe, ampak se je ukvarjala tudi z njegovima hčerkicama. Hotela se je celo preseliti v Miami in zaživeti skupaj z njim.

Ostala bosta prijatelja

Njen največji dokaz, da ga ljubi, pa je bil ta, da je svojo že tako in tako športno postavo s pravo obsedenostjo okrepila do te mere, da je dobila definirano mišičasto telo. To je seveda storila izključno njemu na ljubo, njeno ‘novo’ telo pa najverjetneje ni navdušilo nikogar razen njega. Ves njen trud pa ni prinesel prav nič dobrega. Priljubljena ameriška revija People namreč poroča o tem, da je po dobrem letu dni in pol ter po dveh vmesnih prekinitvah njunega razmerja konec.

‘’Še vedno se odlično razumeta in bosta ostala dobra prijatelja,’’ je razložil dobro obveščeni vir, ki je zvezdnikoma blizu.

Podrobnejši razlogi za konec igralsko-športne ljubezenske naveze pa zvenijo ravno tako očitno kot razumljivo.

Govori se, da naj bi bila Cameron in Alex, ki ga dobri prijatelji kličejo A-Rod, trenutno povsem osredotočena na karieri, zato imata preprosto premalo časa drug za drugega. Tako v Hollywoodu pač pojasnijo razpad razmerja, kadar manjka tisto nekaj, malo več čustev, ki ustvarijo razliko med navadno afero in resnim, dolgoročnim ljubezenskim razmerjem.

Družine si ne želi za vsako ceno

Je to hud udarec za Cameron? Pravzaprav ne. Medtem ko bi njene številne hollywoodske kolegice svojega moškega poskušale obdržati s poroko ali z otroki, je simpatična Cam ostala povsem sproščena.

Kot je že večkrat povedala, se ji otroci in soprog tako in tako ne zdijo pretirano pomembni. Če pri tem ‘odštejemo’ zanjo tipično nerodnost, ki jo pogosto spremlja v intervjujih, to pomeni, da si družine ne želi za vsako ceno. In ta cena bi bila z A-Rodom previsoka, saj je v tem razmerju skoraj izgubila samo sebe. Najboljše, kar je prinesel konec te zvezdniške ljubezenske zgodbe, je najverjetneje občutek, da je po večmesečni odisejadi končno ponovno našla sebe in postala dobra stara Cam.

Končno ob njej ni več tipa, ki bi z njo v restavraciji razpredal o smislu in smotrnosti večerje brez ogljikovih hidratov in si pri tem skrivaj ogledoval še vitkejšo svetlolasko za sosednjo mizo.

Besedica ‘zmenek’ nikoli več ne bo pomenila, da bo z moškim, obsedenim s telesom, trenirala na športnem igrišču po njegovi izbiri. Poleg tega se v prihodnje nihče več ne bo pritoževal nad njenimi dolgimi telefonskimi pogovori s prijateljicami.

Potolažila se je z bivšim

V novo svobodo se je Cameron podala na način, kakršnega bi si morala privoščiti vsaka sveže ločena ženska – s privlačnim nekdanjim ljubimcem, čigar komplimenti božajo nežno žensko dušo. In le kdo bi v njenem primeru prišel bolj v poštev kot glasbenik in igralec Justin Timberlake? Očitno nihče, saj so jo prav z njim opazili na večerji v newyorški restavraciji L’Annam. Po besedah pozornih očividcev sta se ves čas pogovarjala, se šalila in glasno smejala.

Iz obdobja, ki ga je preživela z Justinom, Cameron dobro ve, da ji zmenek z njim ponuja ravno tisto, kar je v zvezi z Alexom najbolj pogrešala – zabavo. A-Rod dejansko ne slovi kot zabaven tip, celo njegovi dobronamerni prijatelji njegov humor ocenjujejo kot zadržan ali celo zadrt. Izmenjavati si šale s svojo najdražjo je zanj verjetno zadnje, kar mu pride na misel. V nasprotju z njim pa Cameron že dolgo slovi kot ena od najbolj zabavnih punc v Hollywoodu.

Lepo, da je lahko ponovno takšna, kakršna je, torej zabavna!

Kako zelo prijetna oseba je svetlolasa igralka, pa ne nazadnje dokazujejo tudi besede pevke Cheryl Cole, ki je z njo zaigrala v romantični komediji What to Expect When You’re Expecting. Cheryl je šla celo tako daleč, da je izjavila, da se je zaljubila vanjo:

‘’Cameron je neverjetna, in če sem povsem iskrena, sem se zaljubila vanjo. Res je neverjetna ženska.’’

Prav gotovo se bo vanjo kmalu zaljubil tudi kakšen predstavnik močnejšega spola …

Povzeto po Lei

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri