Ljubezen po domače: tega o udeležencih (skoraj) zagotovo še ne veš!

V oddaji Ljubezen po domače smo do zdaj o življenjih televizijskih kmetov izvedeli bolj malo, zato smo na plano spustili svojo novinarsko radovednost in se dokopali do številnih zanimivih informacij. ;)

Ljubezen po domače: tega o udeležencih (skoraj) zagotovo še ne veš! (foto: POP TV) POP TV
28. 4. 2018

S svojo zgodbo nas je najbolj očaral prekmurski kmet Mihael Kasaš - Miši.

Kljub temu, da v ljubezni do zdaj še ni našel sreče, je Miši doktor kemije in kemijske tehnologije, kot je povedal v svojem opisu za Pop TV pa je bil od nekdaj družbeno aktiven, saj je bil po študiju nekaj časa tudi direktor javnega zavoda za mladino v Lendavi, prav tako pa je v Lendavi pred časom tudi kandidiral za župana.

Poleg vsega tega je zelo aktiven kmet, saj se na kmetiji njegovih staršev ukvarjajo z vinogradništvom, zeliščarstvom, poljedeljstvom in pridelavo zelenjave. Od tu torej razlog, da se simpatični Miši z dekleti tako rad druži pri čiščenju paradižnikov, kot je to storil na zadnjem zmenku s tekmovalko Alenko.

Renato Lužar je v tej sezoni brez dvoma požel največ pozornosti.

Če ne zaradi svojega izgleda, pa zaradi svojih vročih zmenkov z dekleti in tudi neposrednimi vprašanji, ki jih je že na začetku letošnje sezone postavljal svojim izbrankam.

In čeprav na prvi pogled izgleda, kot da ima Renato vrsto izkušenj iz ljubezenskega področja, do zdaj še ni imel resne zveze, je pa priznal, da mu je v prvi sezoni oddaje Ljubezen po domače v oči najbolj stopila tekmovalka Metka, ki je osvojila srce kmeta Mateja.

Izvedele smo tudi, da Renatove dni poleg dela na kmetiji zapolnjuje tudi redna služba, saj je kot operater zaposlen v podjetju Jub, svoj prosti čas pa s prijatelji rad preživlja na piknikih, na katerih sam poskrbi tudi za hrano.

45-letni Jože Mastnak že celo svoje življenje živi na kmetiji.

Kot je povedal, je po smrti staršev na kmetiji ostal sam, saj bratov in sester nima. Svojo strast je posvetil obdelavi lesa, saj je v njegovi hiši iz lesa vse naredil sam, kot je povedal pa je eden redkih moških, ki brez težave prizna, da ima rad red in čistočo.

Poleg dela na kmetiji njegove dni zapolnjuje tudi delo na centru za rehabilitacijo invalidov v Celju, ker rad pomaga drugim pa je povedal tudi, da v svojem delu izredno uživa.

Sicer pa je Jože že stari znanec televizijskih kamer, saj je ljubezen v preteklosti že poskušal najti v zmenkarski oddaji 'Zmenek na slepo', ki so jo pred leti predvajali na Planet TV.

Fotografije: POP TV

Preberi še: Moda: 5 preprostih modnih trikov, ki jih stilisti redno uporabljajo!

Priporočamo tudi: Kate in William z malim princem že doma